www.modernitovarna.com
Dormer Pramet

Síla jednoduchosti

Společnost Dormer Pramet uvádí na trh nové produkty a rozšířený sortiment s cílem zjednodušit obrábění a pomoci získat přístup k nejvhodnějším řezným nástrojům v široké škále aplikací.



Obráběcím provozům na celém světě chce pomoci zefektivnit výrobu a ušetřit tak čas i materiál.

V rámci nejnovějších produktů představil tento mezinárodní výrobce nástrojů novou generaci soustružnického materiálu MT-CVD, řadu ekonomických břitových destiček pro čelní frézování a řadu tangenciálních nástrojů pro frézování do rohu.

Kromě toho společnost Dormer Pramet vyvinula sortiment univerzálních břitových destiček pro čelní frézování, přidala novou geometrii pro frézování vysokým posuvem, rozšířila nabídku závitovacích VBD i soustružení malých dílů, obrábění zápustek a forem a také vytvořila řadu monolitních karbidových fréz pro obrábění kalených materiálů a grafitu.

S výrazným zaměřením na všestrannost poskytují tyto novinky jednoduchá řešení pro širokou škálu potřeb při obrábění.

Na vrcholu efektivity

Vlajkovou lodí letošních novinek je nový materiál T9415. Pramet T9415 je nejpokročilejší materiál MT-CVD uvedený na trh společností Dormer Pramet v posledních 10 letech. Tato čtvrtá generace materiálu pokrývá široký rozsah aplikací a nahrazuje předchozí materiály T9310 a T9315. Tento materiál se částečně překrývá i s materiálem T9325, což poskytuje materiálu T9415 jeden z nejširších rozsahů použití při soustružení oceli.

Materiál T9415 má o 30 % silnější povlak než předchozí generace, což výrazně zlepšuje odolnost nástroje vůči opotřebení, umožňuje užití vyšších řezných rychlostí a zajišťuje vyšší produktivitu. Testy nového materiálu u několika zákazníků potvrdily, že se produktivita při obrábění uhlíkových a konstrukčních ocelí zdvojnásobila. Podívejte se na video na Dormer Pramet Youtube kanále:
https://www.youtube.com/watch?v=EnMDkEUlxGY.

Pro více informací o všech nejnovějších produktech uváděných na trh společností Dormer Pramet navštivte www.dormerpramet.com.


Síla jednoduchosti
Nový materiál T9415

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP