www.modernitovarna.com
Seco Tools

Řada Seco JS754 Stub přináší všestrannost a výkonnost při frézování houževnatých materiálů

Aby bylo možné vyrovnat se s náročnými a nestabilními podmínkami, které způsobují dlouhá vyložení, mají monolitní frézy Seco JS754 Stub kratší břity, které maximalizují využití nástrojů a prodlužují jejich životnost o 20–40 %.


Tato 4-břitá fréza je navržena pro soustružnicko-frézovací centra či multitaskingové stroje a kombinuje prověřenou řeznou geometrii JS754 s unikátním povlakem HXT pro vysokovýkonné obrábění. Díky své konstrukci se řada Seco JS754 skvěle hodí pro náročné aplikace v materiálech ISO M (nerezová ocel) a S (superslitiny a titan). Zkrácená délka řady JS754 Stub přináší vyšší pevnost a snižuje vibrace pro lepší stabilitu obrábění na hlavních i sekundárních vřetenech, frézovacích hlavách či jednotkách s naháněnými nástroji.

Ideální pro soustavy v minimálních prostorech
Mnohé varianty víceúčelových CNC strojů mají relativně omezený pracovní prostor, který znemožňuje využívání delších monolitních karbidových fréz. Kratší nástroje řady JS754 Stub osazené na sekundárních vřetenech těchto strojů zaujímají méně prostoru a pomáhají eliminovat problémy. Tato řada fréz tak nabízí vyšší volnost pohybů pro snadné manévrování kolem obrobků ve stísněných pracovních prostorech. Je tedy možné maximálně využívat všech možností víceúčelových obráběcích strojů, včetně kratší doby přípravy a lepší kvality dílců.

Řada JS754 Stub je k dispozici s rohovým sražením či rádiusem v průměrech od 3 mm do 16 mm a čistě válcovými stopkami nebo v provedení Weldon.

„Ve všech výrobních segmentech, a zvláště pak v oblasti všeobecného strojírenství či leteckého průmyslu, vyžaduje nízkoobjemová výroba s vysokou variabilitou (HMLV) automatizaci a efektivitu, čehož lze dosáhnout právě díky víceúčelovým strojům,“ říká Rob Mulders ze společnosti Seco Tools. „Řada JS754 Stub zaručuje výbornou flexibilitu pro výrobu dílů na jediné upnutí, což tyto všestranné stroje umožňují.“

Snížení spotřeby řezného materiálu
Díky zkrácené funkční části i celkové délce dokáží frézy JS754 Stub zajistit využití úplné či podstatné části rozměru svých břitů. Tím se maximalizuje využití kapacity nástroje, snižuje množství karbidového odpadu, zlepšuje efektivita a podporuje udržitelnost.

Další informace o možnostech a specifikacích fréz řady Seco JS754 Stub vám poskytne místní obchodní zástupce, případně je naleznete na webových stránkách https://www.secotools.com/article/123679.


Řada Seco JS754 Stub přináší všestrannost a výkonnost při frézování houževnatých materiálů
Seco JS754 Stub Series End Mills

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP