www.modernitovarna.com
Fluke Process Instruments

Raytek®, Ircon® a Datapaq® spojily síly a vytvořily Fluke® Process Instruments

Santa Cruz, Kalifornie, USA, 24. srpna 2015 – Koncern Fluke Corp. spojil své produktové řady Raytek, Ircon, a Datapaq do nové značky: Fluke Process Instruments. Všechny tři společnosti již jsou určitý čas součástí Fluke Corporation.

Raytek®, Ircon® a Datapaq® spojily síly a vytvořily Fluke® Process Instruments
„Fluke Process Instruments využívá v jedné integrované společnosti více než 125 let zkušeností z prosazování nové techniky,“ říká generální ředitel společnosti Fluke Process Instruments Ankush Malhotra. „Spojením tří společností do jednotné značky vylepšíme naši komunikaci a zrychlíme inovace našich výrobků. Jsme hrdí na dědictví těchto značek a budeme pokračovat v jejich rozvoji jako Fluke Process Instruments.“

Výrobky značek Raytek, Ircon a Datapaq zahrnují kompletní sortiment odolných a spolehlivých infračervených snímačů, řádkových skenerů, termokamer a systémů pro měření teplotních profilů pro použití v náročných podmínkách a vysokých teplotách prostředí průmyslové výroby. Společnost představila nové webové stránky, www.flukeprocessinstruments.com, a bude působit po celém světě pod novým korporátním jménem.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP