www.modernitovarna.com
Teledyne FLIR

Teledyne FLIR představuje multimetr DM286 s infračerveným naváděním a klešťové ampérmetry CM57-2 a CM85-2

Multimetr umožňuje elektrotechnikům ve veřejných službách, výrobě a budovách a mechanikům v průmyslu odstraňovat závady na součástech elektrických systémů a zjišťovat nebezpečí.

Teledyne FLIR představuje multimetr DM286 s infračerveným naváděním a klešťové ampérmetry CM57-2 a CM85-2

GOLETA, Kalifornie
 – Společnost Teledyne FLIR, součást Teledyne Technologies Incorporated, dnes představila multimetr DM286 s technologií infračerveného navádění (IGM™) a dva nové klešťové ampérmetry CM57-2 a CM85-2. Přepracovaný multimetr a klešťové ampérmetry nahrazují předchozí modely DM285, CM57 a CM85 a poskytují technikům vylepšené nástroje k provádění bezpečných a přesných elektrických kontrol a ke zjišťování nebezpečí před kontaktem.

„Multimetr FLIR DM285 IGM a klešťové ampérmetry CM57 a CM85 se osvědčily jako nesmírně oblíbené přístroje pro kontrolu elektrotechniky a my jsme nadšení, že můžeme tyto stěžejní produkty znovu uvést na trh s ještě zajímavějšími funkcemi,“ řekl ředitel pro obchodní rozvoj společnosti Teledyne FLIR Rob Milner. „Přepracovaný průmyslový zobrazovací multimetr FLIR DM286 s technologií IGM je nyní vybaven multispektrálním dynamickým zobrazováním (MSX®) patentovaným společností FLIR, které v reálném čase přidává k infračerveným snímkům detaily ve viditelném světle, což zvyšuje jejich kvalitu. Obsahuje také záznam videa, má delší dobu provozu a je kompatibilní s novou aplikací FLIR METERLiNK.“

Model DM286 je navržen tak, aby elektrotechnikům umožnil rychleji, bezpečněji a efektivněji lokalizovat přehřátá místa a další problémové oblasti. Je vybaven rozlišením termogramů 160 × 120 z vestavěné termografické mikrokamery Lepton spolu s vestavěnou vizuální kamerou a přisvětlovacím LED světlem pro činnost funkce MSX při slabém osvětlení. Technologie MSX je aditivní v tom smyslu, že detaily okrajů ve viditelném světle se zobrazují nad infračerveným snímkem, aniž by došlo ke ztrátě jakýchkoli teplotních detailů nebo rozlišení.
Multimetr také dokáže uložit až 30 000 radiometrických infračervených snímků a souborů protokolu a obsahuje baterii s delší výdrží, takže kontroloři mohou pořizovat snímky a soubory protokolu po celý den. Pro ty, kteří vedle modelu DM286 používají další testovací a měřicí nástroje FLIR, je určena nová aplikace FLIR METERLiNK, která nahradila aplikaci FLIR Tools a může pracovat samostatně nebo v kombinaci s kompatibilními zařízeními FLIR.

Rovněž ji lze účinně využít ke splnění aktualizovaných pravidel Národní asociace požární ochrany (NFPA) 70B 2023, která byla vydána v dubnu a v nichž došlo ke změně používání termografie pro údržbu elektrických zařízení z „doporučeného“ na „povinné“. Další informace o aktualizovaných změnách pravidel pro termografii naleznete na adrese:https://www.flir.com/discover/industrial/nfpa-70b-2023-new-guidelines-for-electric-inspections/


Teledyne FLIR představuje multimetr DM286 s infračerveným naváděním a klešťové ampérmetry CM57-2 a CM85-2

Nová éra klešťových ampérmetrů
Kompatibilní klešťové měřiče umožňují přístup do obtížně dostupných míst a přizpůsobují se potřebám měření napětí v závislosti na provozních podmínkách. Klešťový ampérmetr CM85-2 je průmyslový klešťový ampérmetr s funkcemi podrobné analýzy elektrického napájení a filtrování pohonů s proměnnou frekvencí (VFD), které pracovníci odstraňující elektrické poruchy využijí u veškerého zařízení. Technici mohou přesně analyzovat napětí ve složitých strojních zařízeních včetně testování harmonických kmitů, rozběhového proudu a střídání fází.
Klešťový ampérmetr CM57-2 je navržen tak, aby zjednodušil náročná měření proudu. Jeho tenký a ohebný kabel délky 45,72 cm umožňuje uživatelům snadno provádět měření ve špatně přístupných a stísněných místech a je ideální pro měření na několika vodičích a vodičích s dvojitou izolací. Stejně jako CM85-2 a DM286 je i ampérmetr CM57-2 kompatibilní s aplikací FLIR METERLiNK.


Teledyne FLIR představuje multimetr DM286 s infračerveným naváděním a klešťové ampérmetry CM57-2 a CM85-2

Další informace o jednotlivých výrobcích naleznete na těchto odkazech:
FLIR DM286: www.flir.com/DM286.
FLIR CM57-2: www.flir.com/CM57-2.
CM85-2: www.flir.com/CM85-2.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP