www.modernitovarna.com
Staubli News

Technologické dny Staubli nabízejí přednášky a praktické robotické instalace

Pardubický veletrh pořádaný Stäubli nabídne od 6. do 8. června nahlédnutí do budoucnosti robotiky s Technologickými dny, které představí robotické buňky, simulace virtuální reality a přednášky na témata jako umělá inteligence, český průmysl nebo modernizace technologií.

Technologické dny Staubli nabízejí přednášky a praktické robotické instalace

Vstup na akci je zdarma a díky svému záběru si ho užijí jak odborníci věnující se tématu robotiky a automatizace, tak studenti z této oblasti a veřejnost se zájmem o inovace a průmysl 4.0. Návštěvníci se mohou těšit na špičkové roboty, které mají potenciál měnit průmysl, jak ho známe.

Robotická buňka Stericlean+ HE TX2-60 pracuje v izolovaném prostředí – takzvaném izolátoru, má plně hygienickou konstrukci a manipulace s materiálem probíhá ve sterilních podmínkách, takže je ideální pro farmacii. Inovaci pro potravinářský průmysl pak přináší kooperace čtyřosého a šestiosého robota, kdy robot TX2-60 zvládá procesy řezání při porcování masných a sýrových výrobků, zatímco primární balení provádí superrychlý robot TS2-60 SCARA.

Na místě bude k vyzkoušení také virtuální realita, která slouží k přiblížení robotických aplikací a souvisejících procesů – pomocí virtuální reality lze simulovat i ty nejsložitější robotické procesy. Komu by byla málo i virtuální realita, toho by snad k návštěvě přesvědčila možnost závodit na autodráze proti žlutému robotu.


Technologické dny Staubli nabízejí přednášky a praktické robotické instalace

"Na první den se nám podařilo získat exkluzivní řečníky. Velmi se těším na přednášku Lukáše Kovandy, hlavního ekonoma Trinity Bank na téma Investiční potenciál českého průmyslu v době vysoké inflace a také na aktuálně velmi trendy téma Skutečný potenciál umělé inteligence v průmyslu, které představí Jan Platoš, děkan VŠB. Každý den nás čeká více jak 10 přednášek a věřím, že si každý najde to svoje,“ Velmi zajímavý je i přednáškový program, který nám blíže představila marketérka Stäubli robotů Iryna Zelenska.

Poznejte budoucnost technologií a vydejte se v červnu do Pardubic na Technology Days. Více informací a přihlášky na akci najdete na webu www.technologydays.cz.

www.staubli.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP