www.modernitovarna.com
BRADY

Nové vysoce výkonné rohože na zachycování rozlitých látek

Oddělení SPC společnosti Brady představuje novou řadu vysoce výkonných rohoží na zachycování rozlitých látek, které se vyznačují trvanlivostí a vysokou absorpční schopností. Vysoce výkonné rohože na zachycování rozlitých látek společnosti Brady, které byly vyvinuty pro oblasti náročných provozů v těžkém průmyslu, ve výrobě, dopravě a technických službách, jsou určeny k zamezení vniknutí většiny průmyslových kapalin do podloží.

Nové vysoce výkonné rohože na zachycování rozlitých látek
Rohože s bariérovou absorpční vrstvou
Nová řada vysoce výkonných rohoží na zachycování rozlitých látek společnosti Brady zahrnuje bariérové absorpční vrstvy pro náročné provozy. Bariérová vrstva zlepšuje trvanlivost rohoží na zachycování rozlitých látek a v oblastech s vysokým provozem odolává opotřebování. Zvyšuje rovněž absorpční schopnost výrobku, čímž snižuje pravděpodobnost průniku jakékoli kapaliny do podloží. Používáním vysoce výkonných rohoží na zachycování rozlitých látek lze v průmyslu výrazně snížit počet uklouznutí a pádů způsobených kapalinami rozlitými na podlaze pracoviště. Pro další omezení uklouznutí a pádů byla na vytvoření bariérové absorpční vrstvy rohože na zachycování rozlitých látek použita neklouzavá technologie. Pro zvýšení bezpečnosti jsou bariérové absorpční vrstvy potištěny bezpečnostním varováním pro spolupracovníky a dodavatele.

Rohože na zachycování rozlitých látek přilnavé ke znečištěnému povrchu

Vedle nových bariérových absorpčních vrstev nabízí společnost Brady i novou lepicí rohož na zachycování rozlitých látek. Díky speciálně navrženému lepidlu má lepicí absorpční vrstva společnosti Brady mnoho různých oblastí použití, přičemž drží na čistých i znečištěných površích. Absorpční vrstvu lze snadno odstranit zatažením za rohy a nenechává žádné zbytky. Navíc ji lze znovu položit na další povrch, a to i poté, co nasákla kapalinu.

Role a podložky
Nové vysoce výkonné rohože na zachycování rozlitých látek společnosti Brady se dodávají v rolích s návinem 30 m o šířce 76 nebo 38 cm. Bariérové absorpční vrstvy se dodávají jako podložky o rozměru 38 x 48 cm. Vysoce výkonné absorpční role a rohože jsou užitečné zejména v těžkém průmyslu, ve výrobních závodech, v dopravě nebo technických službách s vysokým pěším provozem, v klecích na skladování více nástrojů nebo prostorách se zvýšeným rizikem uklouznutí nebo pádu.

Chcete-li získat další informace, kontaktujte společnost Brady na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Nové vysoce výkonné rohože na zachycování rozlitých látek
Nové vysoce výkonné rohože na zachycování rozlitých látek

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP