www.modernitovarna.com
OMRON News

PŘEDSTAVUJEME RUČNÍ ČTEČKU OMRON V450-H DPM

Toto účelové zařízení, navržené speciálně pro čtení kódů přímého označování dílů (DPM), nově definuje měřítka trvanlivosti a výkonu ve svém oboru.

PŘEDSTAVUJEME RUČNÍ ČTEČKU OMRON V450-H DPM

Model V450-H je vybaven dekódovacími algoritmy X-Mode společnosti OMRON, které zajišťují konzistentní čitelnost poškozených, zkreslených nebo jinak obtížně čitelných kódů přímého označování, a to mimořádnou dekódovací rychlostí. Aplikace nabízí nejlepší výkon ve své třídě a většina z nich navíc nevyžaduje žádné nastavení, takže uživatelům poskytují bezkonkurenční pohodlí.

Díky uživatelskému rozhraní WebLinkPC je nastavování složitějších aplikací ve čtečce V450-H velmi jednoduché. Intuitivní a uživatelsky přívětivé rozhraní zjednodušuje proces konfigurace, což usnadňuje i náročnější skenování.

Čtečka V450-H je vybavena nabíjecí stanicí s certifikací IP65, umožňuje tak bezproblémový přenos a příjem dat přes rozhraní Bluetooth s dosahem až 100 metrů. Bezdrátová čtečka se může pochlubit působivou kapacitou více než 50 000 skenů na jedno plné nabití. Dodává se s integrovaným indikátorem nabití baterie pro zvýšení provozní efektivity.

Čtečka V450-H zkonstruovaná tak, aby odolala i těm nejnáročnějším průmyslovým podmínkám, překonává očekávání. Její robustní kryt snáší pády z téměř 2,5metrové výšky a je odolný vůči mnoha průmyslovým kapalinám a chemikáliím, včetně motorového oleje a brzdové kapaliny. Toto odolné provedení zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost i v náročných pracovních podmínkách.

Ruční čtečku OMRON V450-H DPM lze využít v řadě různých aplikací napříč odvětvími, včetně výroby, logistiky a automobilového průmyslu.

www.industrial.omron.cz

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP