www.modernitovarna.com
Southco

OTOČNÁ ZÁPADKA OD FIRMY SOUTHCO BEZ HLUKU A VIBRACÍ NYNÍ I V ODOLNÉM PROVEDENÍ Z KOROZIVZDORNÉ OCELI

Společnost Southco dále rozšířila svou úspěšnou řadu otočných západek uvedením nové západky R4-10 Rotary Latch z korozivzdorné oceli s vestavěným tlumičem. Nejnovější otočná západka Southco je dostupná v jednostupňovém nebo dvoustupňovém provedení a vyznačuje se vestavěným pryžovým tlumičem, který eliminuje hluk a vibrace způsobené běžným provozem. Verze z korozivzdorné oceli je odolná proti korozi, a proto může dlouhodobě pracovat i v náročném prostředí.

OTOČNÁ ZÁPADKA OD FIRMY SOUTHCO BEZ HLUKU A VIBRACÍ NYNÍ I V ODOLNÉM PROVEDENÍ Z KOROZIVZDORNÉ OCELI
Západka R4-10 s vestavěným tlumičem se vyznačuje konstrukcí, která uzavírá zarážku mezi pryžový tlumič a otočnou část. Eliminuje se tak bez velkých požadavků na zvětšení prostoru pro pohyblivý díl potenciální zdroj hluku nebo vibrací způsobených pohybem kovu na kovu. Obě varianty, jednostupňová i dvoustupňová, zaručují bezpečné a spolehlivé uzavření. Dvoustupňová varianta je však navržena zvláště pro případy, kdy je nutné zabránit nechtěné manipulaci se západkou.

Vysoce odolná, kompaktní konstrukce západky R4-10 Rotary Latch zabírá v krytu minimální prostor a zajišťuje zakrytované uzavírání a zvýšené zabezpečení. Tyto západky, dostupné ve verzích z konstrukční a korozivzdorné oceli, jsou vhodné i pro náročné podmínky a mohou být použity v široké škále úloh v různých odvětvích. Západky R4 Rotary Latch navíc mohou být kombinovány s řadou mechanických a elektronických akčních členů a kabelů od firmy Southco do kompletní sestavy otočného uzávěru.

Global Product Manager James Stroud dodává: „Nejnovější přírůstek do řady R4-10 kombinuje konstrukci z korozivzdorné oceli a poskytuje výrazné omezení běžného vrzání a skřípání dveří při jejich otevírání a zavírání. Proto je ideální volbou pro použití v těžkých podmínkách a v místech, kde je nejdůležitější vlastností produktu jeho odolnost proti korozi.“

Pro více informací o kompletní řadě otočných západek R4 Rotary Latch prosím navštivte www.southco.com nebo zašlete email na oddělení nepřetržitých služeb zákazníkům na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP