www.modernitovarna.com
Fluke Process Instruments

Společnost Fluke® Process Instruments představuje řadu vysokoteplotních poměrových pyrometrů Endurance™ Series

Společnost Fluke® Process Instruments představila řadu vysokoteplotních poměrových pyrometrů Endurance™ Series. Tato odolná a flexibilní zařízení umožňují kontinuální vizuální dohled nad procesy a jsou konstruována s ohledem na použití v náročném průmyslovém prostředí, včetně primární a sekundární metalurgie, koksárenství nebo zpracování křemíku.

Společnost Fluke® Process Instruments představuje řadu vysokoteplotních poměrových pyrometrů Endurance™ Series
Pyrometry řady Endurance Series jsou robustní zařízení vhodná pro výrobce, kteří hledají možnosti, jak zlepšit kvalitu výroby, zajistit dodržování jednotných výrobních podmínek, snížit množství neshodných produktů, maximalizovat výkonnost a minimalizovat náklady na energii. Pro zobrazení kritických procesů pyrometry nabízejí vynikající optické rozlišení (až 150:1) a inovativní nástroj pro lepší interpretaci naměřených dat. Několikačlenný objektiv a možnosti zaměření a zaostření umožňují montáž v různých vzdálenostech od měřeného místa. Například připojená kamera s ethernetovým rozhraním umožňuje pyrometr správně zaměřit i na dálku z velínu. Laserový zaměřovač umožňuje ověřit nastavení v případě, že je snímač umístěn v náročných podmínkách na špatně přístupném místě. Zaměřovač s LED usnadňuje vizualizaci aktuální velikosti měřeného pole na cílovém předmětu. Lineární skener SpotScan™ umožňuje měření větších cílových objektů.

Podniky mohou instalací pyrometrů Endurance Series snížit svoje náklady na údržbu podle principu „nastav a zapomeň“. Jednotky mají odolné, galvanicky oddělení vstupy a výstupy, kryt z korozivzdorné oceli s třídou krytí IP65 (NEMA4) a odolávají teplotě až 65 °C (149 °F), popř. s chladičem až 315 °C (600 °F). Signalizace znečištění objektivu pomáhá odstranit nutnost periodických prohlídek a čištění optiky.

Pyrometry řady Endurance Series jsou také výjimečně univerzální a snadno se instalují. Široký rozsah měřených teplot umožňuje pokrýt všechny provozní požadavky méně typy zařízení. Snímače mohou být napájeny stejnosměrným proudem nebo z Ethernetu (PoE) a mají rozhraní pro různé sběrnice a komunikační systémy (Ethernet, Profinet, RS-485). Intuitivní uživatelské rozhraní na zadním panelu usnadňuje navigaci. Software pro nastavení pyrometrů Endurance Series a dohled nad nimi prostřednictvím PC zjednodušuje konfiguraci i provoz. Vestavěný webový server umožňuje archivovat naměřená data pro dokladování průběhu výroby a odstraňování problémů při výrobě.

Všechny pyrometry řady Endurance se dodávají s prodlouženou čtyřletou zárukou.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP