www.modernitovarna.com
Southco

SPOLEČNOST SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVÉ KABELOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ OTOČNÝCH ZÁPADEK

Společnost Southco představila nové kabelové příslušenství s tažným lankem pro své ovladače otočných západek AC-15, určené k montáži na povrch zařízení: příslušenství je první na trhu, které umožňuje realizovat vícebodový systém s lankovým ovládáním otočných západek.

SPOLEČNOST SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVÉ KABELOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ OTOČNÝCH ZÁPADEK

Toto kabelové příslušenství je ideální pro použití na nákladních vozidlech, v obytných automobilech a dalších vozidlech, kde jsou požadovány lehké, kompaktní a robustní komponenty. Profil ovladače AC-15 určeného pro montáž na povrch zařízení zajišťuje, že je třeba jen malý vnitřní prostor k zástavbě a nejsou zapotřebí žádné další montážní držáky. Díky tomu, že nové kabelové příslušenství umožňuje ovládání západek tažným lankem na dálku, je ideální pro větší kryty a dveře, kde je třeba instalovat několik západek a kde je velká vzdálenost mezi ovladačem a západkou. Celkově vzato, příslušenství pro dálkové ovládání otočných západek AC-15 přináší bezprecedentní možnost ovládat otočné západky v několika bodech současně a na dálku. Je proto vhodné do různých průmyslových odvětví.

Kabelové příslušenství Southco, které se skládá z válcové koncovky a podsestavy kladky, se vyznačuje nízkým vnitřním profilem a jednoduchou instalací, takže je lze snadno začlenit do stávajících konstrukcí. K ovladači AC-15 namontovanému na povrch krytu se upevňuje válcová koncovka lanka a na vnitřní stranu krytu se upevňuje podsestava kladky. Vše, co uživatelé potřebují k instalaci kompletního systému pro ovládání otočných západek tažným lankem, je ovladač AC-15, kabelové příslušenství, kompatibilní kabely, samotné otočné západky a šrouby. Díky tomu lze snadno převést stávající ovladače AC-15 na vzdálené nebo vícebodové blokování.

Zatímco jiné kabelové příslušenství je již nějakou dobu na trhu k dispozici, kabelové příslušenství Southco pro ovladače otočných západek AC-15 určených k montáži na povrch zařízení je jedinečné svou schopností podporovat několikabodové systémy západek. To dává konstruktérům a inženýrům více možností při umístění ovladače na kryt, což umožňuje navrhnou efektivnější a ergonomičtější provedení.

Ovladač otočných západek AC-15 představuje vysoce odolné a univerzální řešení vhodné pro velké kryty a dveře, které jsou vystavené dlouhodobému působení přírodních živlů. Pouzdro z nylonu vyztuženého skelnými vlákny špičkově chrání vnitřní mechanismus. Samotné kabelové příslušenství dálkového ovládání se skládá z pozinkované ocelové kladky a hliníkové válcové koncovky, které odolávají nepříznivým povětrnostním podmínkám. Otočný ovladač AC-15 je k dispozici s celou řadou možností zamykání a zavírání, což z něj činí univerzální řešení, které se hodí pro mnoho různých úloh.

Pro více informací o funkcích kabelového příslušenství pro dálkové ovládání západek prostřednictvím ovladače určeného k montáži na povrch zařízení navštivte southco.com nebo napište e-mail na nepřetržitou 24/7 službu zákaznického oddělení na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

www.southco.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP