www.modernitovarna.com
BRADY

Rychlejší automatizovaná identifikace kabeláže

Tiskárna s aplikátorem samolaminovacích etiket Wraptor™ společnosti Brady nyní nabízí ještě více možností automatizace. Nová aktualizace systémového softwaru umožňuje integraci střihacích a odizolovacích strojů Schleuniger s aplikátorem Wraptor pro rychlejší přípravu kabelů a manipulaci. Obsluze se tím umožní rychlejší pracovní tok.

Rychlejší automatizovaná identifikace kabeláže
Systémový software Wraptor společnosti Brady byl ve spolupráci se společností Schleuniger zmodernizován, aby umožňoval plnou integraci střihacích a odizolovacích strojů společnosti Schleuniger. Obsluze se tím umožní rychlejší a více optimalizovaný pracovní tok.

Zvyšte kvalitu a snižte náklady
Aplikátor tiskárny identifikačních čísel kabelů Wraptor™ je vynikající nástroj na snižování výrobních nákladů a zvyšování kvality identifikace. Systém Wraptor vytiskne a nalepí etikety na kabeláž do 5 sekund, takže již není nutno etikety tisknout předem a ušetří se čas potřebný na jejich ruční nalepování. Technologie Wraptor umožňuje tisk čárových kódů, log a grafů v kvalitě 300 dpi a těsné omotání etikety okolo vedení s minimálním množstvím bublin nebo pokrčení.

Snadné použití

Systém Wraptor dokáže bez jakéhokoli seřizování identifikovat kabely o průměru 1,52 mm až 15,24 mm a aplikovat etikety různých šířek až do 50,8 mm a délek od 19,05 mm do 76,20 mm. Jako univerzální nástroj lze Wraptor snadno přepravovat na různá pracoviště pro identifikaci různorodých kabelů. Ve spojení se softwarem LabelMark™ společnosti Brady pro design etikety, značení čárovými kódy a serializaci se Wraptor stává vysoce praktickým nástrojem pro zvyšování efektivity procesů, přičemž jeho výhody se zvyšují při integraci se střihacími a odizolovacími stroji Schleuniger.

Chcete-li získat datový list výrobku nebo další informace, kontaktujte společnost Brady na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Rychlejší automatizovaná identifikace kabeláže

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP