www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

R100 a R101

Snímače R100 a R101 jsou dodávány ve standardním krytu umožňujícím snadnou montáž. Snímače mohou být použity pro detekci předmětů i pro měření vzdálenosti. Sortiment zahrnuje optické snímače s procházejícím paprskem i s odrazkou a mohou být vybaveny polarizačním filtrem, funkcí potlačení popředí pro detekci transparentních předmětů nebo mohou pracovat jako difúzní skenery s měřením energie odraženého světla, popř. s funkcí potlačení vlivu pozadí. Mohou být použity jako světelné závory i pro měření vzdálenosti.

R100 a R101
Inovace spočívají v inteligentní kombinaci a kompaktní konstrukci
Všechny snímače jsou dostupné s LED PowerBeam nebo speciálním laserovým zdrojem světla. Výběr záleží na tom, jako funkci mají plnit. Laserový zdroj kombinuje výhody LED s výkonem běžných laserových diod. Výsledkem je optimalizovaná pracovní vzdálenost, vysoká přesnost detekce a možnost měření vzdálenosti malých objektů. Metoda MPT, MultiPixel Technology, vyvinutá společností Pepperl+Fuchs, a speciální obvody Opto-ASIC umožňují snímači ve standardním kompaktním pouzdru realizovat spolehlivé a vysoce přesné měření i na velmi krátké vzdálenosti. Řada R101 obsahuje nejmenší snímače vzdálenosti svého druhu na světě. Kombinace víceotáčkového potenciometru a tlačítka umožňuje uživatelům intuitivně nastavit všechny funkce snímače bez ohledu na jeho typ. Dvě signální LED ukazují, zda je snímač připraven k činnosti, a indikují jeho stav.

Rozšíření nabídky Sensor Technology 4.0
Snímače R100 a R101 mají výstup IO-Link. Doplňují nabídku snímačů Sensor Technology 4.0 firmy Pepperl+Fuchs, které umožňují propojení výrobních procesů Industry 4.0 a optimalizaci dostupnosti strojů a systémů.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP