www.modernitovarna.com
RADWELL NEWS

Radwell International expanduje v České republice

Společnost se sídlem v USA je nyní autorizovaným distributorem pro více než 350 výrobců a specializuje se na těžko dostupné součástky na trhu s náhradními díly pro řešení oprav. V rámci expanze hledá společnost Radwell do svého závodu v Napajedlech kvalifikované elektroinženýry.

Radwell International expanduje v České republice
Bohumil Jančík, ředitel pobočky Radwell International Czechia s.r.o.

Společnost Radwell je již nyní jedním z největších evropských dodavatelů nových a použitých přebytečných průmyslových elektrických a elektronických řídicích zařízení. V září 2022 zahájila společnost Radwell činnost akvizicí společnosti K+S European Services, která se specializuje na průmyslové opravy. Součástí expanze byly také akvizice provozů v Polsku, Německu, Belgii a Velké Británii. Radwell má nyní na skladě více než 250 000 nových a zastaralých náhradních dílů na ploše 9,5 km2 v sedmi evropských závodech.

S expanzí svých aktivit v České republice se společnost snaží rozšířit svůj tým elektrotechniků, aby mohla poskytovat řešení oprav pro průmyslové podniky po celé zemi i v celé Evropě. Bohumil Jančík, ředitel pobočky Radwell International Czechia s.r.o., říká: „Prodáváme a opravujeme průmyslová elektrická a elektronická řídicí zařízení, časovače, čítače, fotoelektrické senzory, jističe, tlačítka, programovatelné logické automaty (PLC), motory, regulátory otáček a veškerá další zařízení používaná k zajištění chodu strojů. Mezi odvětví, ve kterých pracujeme, patří výrobci vozidel, chemické závody, potravinářské závody, místní úřady, vládní agentury, pekárny, elektrárny, zábavní parky, vývozci, lisovny plastů a extrudéry, ocelárny a dlouhý seznam dalších obchodních odvětví. Velikost a rozsah našich skladových zásob nás nyní staví do bezkonkurenční pozice při poskytování náhradních dílů a řešení oprav v případě stresových havarijních situací."

Jančík doufá, že se moravské pracoviště v Napajedlech východně od Brna stane klíčovým centrem pro Evropu. „V příštích šesti měsících chceme najmout další čtyři elektroinženýry," říká. „Máme zájem především o absolventy Vysokého učení technického v Brně, kteří hledají práci, kde by mohli uplatnit své dovednosti místně a nadále žít v regionu, kde studovali.

„Náš provozní tým, který se zaměřuje na neustálé zlepšování, analyzuje všechny interní procesy a implementuje změny, a to jak automatizované, tak manuální, aby našim zákazníkům mohl poskytnout tu nejlepší možnou úroveň služeb," říká Jančík. Evropské možnosti a schopnosti společnosti Radwell jsou podporovány celosvětovou databází více než 35 milionů náhradních dílů. Díky zárukám a možnostem prodloužené záruky na všechny produkty, s přímou doručovatelskou službou 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, je zásoba produktů společnosti Radwell podpořena nadnárodním týmem více než 50 evropských inženýrů, kteří dohromady hovoří celkem 25 jazyky. Po celém světě má společnost více než 2 000 zaměstnanců na osmdesáti pracovištích.

www.radwell.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP