www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks uvádí na trh desku adaptéru Raspberry Pi, která dále zjednodušuje integraci rozhraní Anybus CompactCom

Společnost HMS Networks uvedla na trh desku adaptéru Raspberry Pi, která výrobcům průmyslových zařízení poskytuje zjednodušenou metodu testování a zkoušení Anybus CompactCom, instantního komunikačního rozhraní, které propojuje jakékoliv zařízení s jakoukoli průmyslovou sítí.

HMS Networks uvádí na trh desku adaptéru Raspberry Pi, která dále zjednodušuje integraci rozhraní Anybus CompactCom

Zatímco předchozí desky adaptérů byly navrženy pro testování modulů Anybus CompactCom s platformami mikroprocesorů STM32 nebo NXP (dříve Freescale), tato nová deska adaptéru je speciálně přizpůsobena pro použití s Raspberry Pi.

Nová deska adaptéru přináší:
  • kompatibilitu s populární platformou Raspberry Pi,
  • snadnou instalaci a použití,
  • úplnou kompatibilitu s bezplatným stahováním kódu HAEC (Anybus Host Application Example Code).

Andreas Stillborg, produktový manažer společnosti Anybus Embedded ve společnosti HMS Networks, vysvětluje: „Platforma Raspberry Pi je neuvěřitelně populární, s více než 45 miliony jednotek v provozu po celém světě. Mnoho našich zákazníků již vlastní jednotky Raspberry Pi a jsou s touto platformou obeznámeni. Proto jsme chtěli vyvinout desku adaptéru, která umožní našim zákazníkům snadno používat Raspberry Pi k testování a zkoušení rozhraní Anybus CompactCom.“

Deska adaptéru Raspberry Pi je plně kompatibilní s bezplatnou aplikací Anybus Host Example Code (HAEC). Tento kód obsahuje referenční port určený pro Raspberry Pi, který mohou zákazníci použít s adaptérovou deskou a modulem Anybus CompactCom pro rychlé spuštění jejich vývojového projektu vestavného systému.

„Jsme nadšeni z této nové desky adaptéru, protože umožní našim zákazníkům rychle se seznámit s naší nabídkou Anybus CompactCom,“ uzavírá Andreas Stillborg.

Pro více informací prosím navštivte: https://www.anybus.com/products/embedded-index/anybus-compactcom-starterkit.

www.hms-networks.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP