www.modernitovarna.com
Seco Tools

Snadné a přesné seřízení digitální vyvrtávací hlavy snižuje množství zmetků

Digitální axiální vyvrtávací hlavy Seco Axiabore™ a Axiabore Plus™ eliminují zdlouhavé a nepřesné nastavování potřebného rozměru, které může vést ke vzniku zmetků. Velký digitální displej, který se při tom využívá, umožňuje rychlé a efektivní seřízení.


Snadné a přesné seřízení digitální vyvrtávací hlavy snižuje množství zmetků
Seco Digital Axiabore head parts

„Přesné nastavení vyvrtávací hlavy obvykle vyžaduje kvalifikovanou obsluhu,“ říká Kavita Dandge, produktová manažerka společnosti Seco. „Digitální axiální vyvrtávací hlavy využívají reverzibilní digitální displej, takže jsou vhodné i pro obrobny, kde mají potíže s nedostatkem kvalifikovaných pracovníků – nastavení může bezchybně provést i méně zkušený operátor.“

Rychlé a snadné seřízení s digitální vyvrtávací hlavou Seco
Na přesnost vyvrtávání má zásadní vliv pozice ostří nástroje. Digitální axiální vyvrtávací hlavy Seco Axiabore a Axiabore Plus využívají k zobrazení přesných hodnot nastavené polohy externí digitální jednotku. Tato jednotka s velkým displejem je společná pro všechny digitální axiální vyvrtávací hlavy Seco a zobrazení údajů se může překlápět, aby bylo vždy dobře čitelné.

Bez digitální jednotky vyžaduje seřízení vyvrtávací hlavy časově náročné postupné úpravy na malých a obtížně rozlišitelných stupnicích. Digitální axiální vyvrtávací hlavy Seco Axiabore a Axiabore Plus umožňují jednoznačné nastavení, které prakticky eliminuje lidskou chybu. Díky velkému, dobře čitelnému displeji a pohodlnému ovládání tlačítky zkracují digitální hlavy Seco dobu seřizování a zvyšují tak efektivitu i produktivitu.


Snadné a přesné seřízení digitální vyvrtávací hlavy snižuje množství zmetků
Digital Axibore and digital display

Provoz bez rizika kontaminace a snadné dobíjení
Digitální seřizovací jednotka Seco je maximálně všestranná a nevyžaduje výměnu baterií – napájí se přes USB a k vyvrtávací hlavě se připojuje pomocí magnetů. Skutečnost, že není třeba jednotku kvůli výměně baterií otevírat, zabraňuje kontaminaci. Elektronická jednotka digitálních axiálních vyvrtávacích hlav Seco Axiabore a Axiabore Plus zůstává stále utěsněna proti prachu i chladicí kapalině, digitální displej dokáže zobrazit až 200 měření na jedno nabití.

Všestrannost velikostí i upínání nástrojů*
Seco nabízí digitální axiální vyvrtávací hlavy Axiabore a Axiabore Plus pro co nejvyyší všestrannost v pěti variantách. Průměry odpovídají analogovým axiálním nástrojům Seco, počínaje hodnotou 2 mm. Hlavy zvládají i obrábění vnějších průměrů od 2 mm do 57 mm (0.078 – 2.240") a zapichování od 19 mm do 96 mm (0.75 – 3.78").

Vyvrtávací hlavy jsou k dispozici s rozhraním Graflex®, Seco-Capto™ a HSK-A63, obrobené otvory dosahují přesnosti průměru IT5 a drsnosti povrchu Ra 0,6. Hlavy Axiabore umožňují přesné vyvrtávání průměrů od 2 mm do 20 mm (0.078 – 0.780"). Pro průměry od 6 mm do 108 mm (0.236 – 4.250") pak slouží víceúčelové hlavy Axiabore Plus.

www.secotools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP