www.modernitovarna.com
Steute

Firma steute do Brasil: strategické partnerství s R. STAHL AG

Firma steute do Brasil, brazilské zastoupení společnosti steute Schaltgeräte GmbH & Co.KG, se s okamžitou platností stalo výhradním distributorem produktů a systémů společnosti R.STAHL na brazilském trhu. Na tomto důležitém trhu tak vzniklo strategické partnerství dvou mezinárodních specialistů pro ochranu před výbuchem, obou zaměřených na nejmodernější techniku a špičkovou kvalitu.

Firma steute do Brasil: strategické partnerství s R. STAHL AG
Sortiment společnosti R. STAHL přináší do nabídky steute "Extreme" široký výběr dalších produktů pro ochranu před výbuchem.

Společnost steute má své obchodní zastoupení v Brazílii už více než deset let. Ve Vinhedo v São Paulo má vlastní výrobní závod, kde se kompletují spínače vyráběné v německém Löhne a přizpůsobují se požadavkům a specifikacím brazilských zákazníků.

Stefan Schmersal, společník firmy steute: „Tato spolupráce nám umožní nabídnout našim zákazníkům mnohem širší sortiment výrobků pro Ex-ochranu a představuje pro nás důležitý krok k poskytování ucelených řešení.“ Spolupráce má jednoznačné přínosy i z pohledu firmy R. STAHL. Předseda představenstva Martin Schomaker: „Partnerství se steute nám umožní oslovit nové zákazníky. Věříme, že dobré kontakty firmy steute zvláště v oblasti zemědělské výroby a těžby surovin mají i pro nás velký potenciál.“

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP