www.modernitovarna.com
Seco Tools

Výstružníky Seco Nanojet optimalizují odvod třísek a potlačují tak zmetkovost

Monolitní karbidové výstružníky Seco Nanojet zlepšují díky inovativnímu výstupu chladicí kapaliny odvádění třísek. Eliminují tak vznik zmetků, pěchování třísek nebo poškozování břitů, což vede k vyšší bezpečnosti, lepší kvalitě dílců a životnosti nástrojů.


Výstružníky Seco Nanojet optimalizují odvod třísek a potlačují tak zmetkovost
Nanojet Reamer close up

Lepší tok chladiva, vyšší kvalita dílů
Pro kritické operace vystružování potřebujete stabilní, bezpečné a předvídatelné nástroje. Ve slepých i průchozích otvorech dále zlepšují monolitní karbidové výstružníky Seco Nanojet výkonnost předešlé řady Seco Nanofix – a to pomocí inovativních výstupů chladicí kapaliny, které zamezí pěchování třísek a podpoří stabilitu aplikace. Unikátní konstrukce těchto nových nástrojů zaručuje přísun silného a přesného proudu chlazení přímo do zóny řezu, čímž napomáhá k optimálnímu odvádění třísek a zlepšuje životnost nástroje. Kromě stability výroby je dalším přínosem, že monolitní karbidové výstružníky Seco Nanojet pomáhají dosahovat vysoké řezné rychlosti i kvality dílců.

Univerzální řada vícebřitých výstružníků je dostupná v osmi třídách a více než deseti geometriích, s možností specifických velikostí i tolerancí. Lze je používat v kombinaci se všemi přesnými nástrojovými upínači. Dodržují tolerance od 10 µm do 15 µm (0.0004"–0.0006") a vytvářejí povrch s drsností od Ra 0,2 µm do Ra 1,2 µm (Ra 8 µ"–Ra 50 µ"). Seco pečlivě kontroluje každý vyrobený monolitní karbidový výstružník Nanojet a dokládá jeho rozměr pro zajištění konzistentní přesnosti.


Výstružníky Seco Nanojet optimalizují odvod třísek a potlačují tak zmetkovost
Nanojet Reamers

Předvídatelná přesnost skaždým nástrojem
Mnohá odvětví, včetně všeobecného strojírenství a automobilového či leteckého průmyslu, spoléhají na bezpečné a spolehlivé operace vystružování bez nákladných zmetků. Podle produktového manažera Seco Jeana-Bernarda Hantina si výrobci uvědomují, že nekvalitně vyrobené nebo špatně specifikované výstružníky mohou cenné komponenty ohrozit. „Monolitní karbidové výstružníky Seco Nanojet přinášejí nákladově efektivní výkonnost, a také kvalitu i stabilitu,“ dodává.

Objednávejte speciální nástroje online
Monolitní karbidové výstružníky Seco Nanojet jsou dostupné ve standardní řadě, ale též ve specifických rozměrech, počínaje minimálním průměrem 1,461 mm (0.057"). Pomocí online konfigurační aplikace Seco MyDesign lze objednávat specifické varianty, které poskytují stejnou stabilitu, spolehlivost i dostupnost jako komoditní výrobky.

www.secotools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP