www.modernitovarna.com
BRADY

Nejodolnější venkovní identifikační etiketa

Společnost Brady vyvinula identifikační etiketu nejvyšší kvality, která je odolná vůči UV záření, povětrnostním vlivům, kapalinám a oděru po dobu více než 10 let. Díky v současnosti nejodolnější identifikační etiketě pro venkovní použití na trhu zůstávají zařízení, vozidla, součásti a provozy jasně označené po dobu více než deseti let.

Nejodolnější venkovní identifikační etiketa
Žádná krycí laminovací vrstva
Mnohá řešení identifikace pro venkovní použití se po několika letech smršťují, praskají nebo odpadávají, takže jsou nečitelná a ztrácejí význam. Nová maximálně trvanlivá identifikační etiketa pro venkovní použití společnosti Brady bez obsahu halogenů vydrží nalepená a jasně čitelná po dobu více než 10 let i v náročných podmínkách venkovního prostředí. Tato etiketa má jedinečnou odolnost vůči povětrnostním vlivům a na ochranu potisku se nemusí překrývat laminovací vrstvou.

Jasná a trvanlivá identifikace zvyšuje efektivní využívání zařízení, součástí, vozidel, nástrojů a provozů a nevyžaduje častou výměnu.

Venkovní aplikace

Nejodolnější identifikační etiketa pro venkovní použití, která je k dispozici ve formě černého potisku na bílém povrchu, je ideálním řešením pro značení čárovými kódy a identifikaci solárních panelů, vozidel, zařízení a provozů nebo kabelů. Mezi potenciální aplikace patří rovněž identifikace na sloupových ukazatelích směru, prodejních automatech, střešních klimatizačních jednotkách, dveřích nebo venkovních schodišťových šachtách.

V sektorech, které zahrnují venkovní činnosti nebo výrobky, jako jsou datové/telekomunikační služby, stavebnictví nebo energetika, se díky jasné místní identifikaci a komunikaci touto nejodolnější etiketou pro venkovní použití zvýší efektivita.

Snadno se vytvářejí a používají

Nejodolnější etiketu pro venkovní použití lze na místě vytisknout pomocí kvalitní stolní nebo mobilní tiskárny s termálním potiskem společnosti Brady. Když se spojí se softwarem pro značení, budete mít na místě k dispozici několik možností pro tisk čárových kódů a sériových čísel. Protože se jedná o samolepicí etiketu, která nevyžaduje krycí laminovací vrstvu, snadno se tiskne a aplikuje. Nejodolnější etiketa pro venkovní použití odolná proti povětrnostním vlivům, která se nazývá rovněž B-8591, je součástí sortimentu etiket WorkHorse™ Series společnosti Brady.

Chcete-li získat výsledky zkoušek nebo vzorek pro vlastní vyzkoušení, napište e-mail na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP