www.modernitovarna.com
STAHL

Průmyslová svítidla EXLUX od R. STAHL: nejnovější osvětlovací technika v osvědčeném krytu

Průmyslová svítidla EXLUX od R. STAHL: nejnovější osvětlovací technika v osvědčeném krytu
Se svítidly EXLUX od firmy R. STAHL je retrofit energeticky úsporného osvětlení v jakémkoliv prostředí zcela snadnou záležitostí.

Waldenburg – Svítidla 6002 a 6402, přestože mají díky osvědčenému krytu důvěrně známý vzhled zářivkových svítidel, používají nejnovější světelné zdroje LED. Tato svítidla, která se dodávají jako přisazená stropní svítidla, závěsná svítidla nebo svítidla pro upevnění na konzole, jsou zvláště vhodná pro energeticky úsporné osvětlení v prostředí s nebezpečím výbuchu v zónách 1, 21, 2 a 22. Důvěrně známý tvar krytu zaručuje, že přechod od tradičního osvětlení se zářivkovými trubicemi na osvětlení se světelnými zdroji LED je zvláště jednoduchý. Z fotometrického hlediska je jedno nové 52W svítidlo ekvivalentem dvou konvenčních zářivkových svítidel s příkonem 36 W. Ovšem doba života až 100 000 hodin je mnohem delší než u klasických zdrojů, a výrazně lepší jsou i světelný tok až 5 800 lm a účinnost přes 100 lm/W.

Svítidla navíc mají díky svému štíhlému, nízkému profilu GRP hmotnost o třetinu menší než srovnatelné konkurenční výrobky stejné třídy. Svítidla řady 6002 jsou v zajištěném provedení Ex e, zatímco svítidla řady 6402 jsou s ochranou typu Ex nA. Svítidla mají krytí IP66/IP67 a mohou být provozována při teplotě okolí od 30 °C do +55 °C. Svítidla obou řad jsou ve standardní provedení velmi úsporná, s příkonem 28 W nebo 52 W. Dodávají se s difuzérem nebo bez něj v délkách od 700 do 1 310 mm. Probíhající kampaň firmy R. STAHL názornou formou poskytuje informace o všech zásadních výhodách svítidel s LED ve srovnání s konvenčními zdroji světla. Webové stránky kampaně www.stahl-explorers.com kromě toho, že vysvětlují základní principy osvětlení s LED a informuje o nejnovějších řešeních osvětlení, obsahují také řadu krátkých klipů představujících svítidla v provozu ve skutečně extrémních podmínkách.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP