www.modernitovarna.com
BRADY

Nová tiskárna základní řady pro tisk BOZP etiket

Společnost Brady uvádí na trh novou tiskárnu BOZP značení BBP™30 s termálním tiskem. Nová tiskárna bezpečnostního značení zajišťuje u tiskáren základní řady bezproblémový tisk a zpřístupňuje sortiment trvanlivých etiket společnosti Brady pro vytváření kvalitních bezpečnostních značek a značek pro štíhlé provozy přímo na pracovišti, kdykoli je potřebujete.

Nová tiskárna základní řady pro tisk BOZP etiket
Široký sortiment bezpečnostních značek
Tiskárna BOZP značení BBP™30 poskytuje odborným pracovníkům přístup k širokému sortimentu trvanlivých materiálů etiket. Ty umožňují přípravu a tisk velkého množství různých odolných bezpečnostních značek a značek pro štíhlé provozy, které jsou odolné vůči extrémním teplotám, stárnutí, otěru, čisticím procesům a chemickým látkám. I při nízké počáteční investici nabízí tiskárna BBP30 každému podniku možnost snadno snižovat nebezpečí nebo počet úrazů, zvyšovat produktivitu a vhodným způsobem dodržovat předpisy o značení.

Bezproblémový tisk
Pro snadný tisk pracuje tiskárna BBP30 s etiketami a barvicími páskami speciální konstrukce, které se snadno používají. Tiskárna kazetu automaticky rozezná a bez nutnosti dalších nastavování provede automatickou kalibraci na optimální nastavení k tisku. Kromě toho lze každou kazetu s materiálem pro novou tiskárnu BBP30 použít i s ostatními tiskárnami BOZP značení společnosti Brady, což v případě potřeby umožňuje snadnou modernizaci na tiskárnu BOZP značení pro větší objem tisku.

Návrh a tisk
Pro snadný návrh mnoha bezpečnostních značek tiskárna BBP30 perfektně spolupracuje se softwarem Brady Workstation. Stáhněte si aplikační aplikaci Brady Workstation a získejte tak přístup k množství dalších aplikací, které vám umožní vytvářet bezpečnostní značky, značky pro štíhlé provozy, značení potrubí, značky GHS/CLP a mnohem více. Některé užitečné aplikace jsou dostupné zdarma, přičemž specializované aplikace lze v případě zájmu zakoupit jednotlivě. Jakmile budete mít návrh bezpečnostní značky hotový, jednoduše dejte pokyn připojené tiskárně BBP30, která trvanlivou bezpečnostní značku vytiskne do několika sekund.

Díky tiskárně BOZP značení BBP™30 získává každý podnik možnost vytvářet trvanlivé bezpečnostní značky, které snižují nebezpečí a počet nehod, zvyšují produktivitu a úroveň dodržování předpisů, a to vše při velmi dostupné pořizovací ceně. Chcete-li požádat o ukázku nebo o tiskárně BOZP značení BBP™30 získat další informace, kontaktujte společnost Brady na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP