www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Nová čtečka UHF RFID od společnosti Pepperl+Fuchs umožňuje transparentní tok zboží

Efektivní detekce balíků a vozíků v logistice.


Čtecím a zapisovacím zařízením IUR-F800-V1D-4A* rozšiřuje společnost Pepperl+Fuchs svůj sortiment techniky RFID o novou čtečku UHF pro připojení externích antén, zejména pro použití v detekčních bránách v logistice.

Společnost Pepperl+Fuchs již více než tři desetiletí dodává spolehlivé systémy RFID pro použití v průmyslu. V automatizaci výroby jsou tyto systémy primárně provozovány s PLC pro zajištění bezpečných výrobních procesů a transparentnosti ve výrobě.

Nové čtecí a zapisovací zařízení IUR-F800-V1D-4A* UHF RFID rozšiřuje řadu produktů nabízených společností Pepperl+Fuchs pro zajištění úplné transparentnosti v logistice, která následuje po výrobě. Zařízení IUR-F800-V1D-4A* je navrženo s osvědčenou a mezinárodně standardizovanou specifikací UHF (ISO 18000-63 nebo EPC Class 1 Gen 2) a umožňuje nákladově efektivní konstrukci detekčních bran RFID díky možnosti připojení až čtyř externích antén.

Tyto detekční brány RFID umožňují rychlou a simultánní detekci velkého množství štítků během přepravy – např. při automatizované kontrole položek na příjmu zboží a při jeho expedici nebo při přepravě mezi skladovacími a výrobními prostory. Získané informace lze bez problémů integrovat do stávajících backend systémů, jako jsou ERP a MES, pro maximální transparentnost celého hodnotového řetězce.

Různé typy antén umožňují optimální přizpůsobení konkrétním úlohám. Výkonné UHF zařízení umožňuje čtení a zápis na velké vzdálenosti. Kromě toho má čtečka další vstupy a výstupy, např. pro připojení senzorů nebo externích světelných majáků. Jasně viditelné LED poskytují další informace o aktuálním provozním stavu. Zařízení IUR-F800-V1D-4A* i jejich antény mají odolné kryty pro náročné provozní podmínky.


Nová čtečka UHF RFID od společnosti Pepperl+Fuchs umožňuje transparentní tok zboží
Detekce kontejnerů během přepravy na vysokozdvižném vozíku

www.pepperl-fuchs.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP