www.modernitovarna.com
EATON News

Eaton pomůže podnikům zmodernizovat své UPS systémy skrze novou buy-back kampaň "Trade-In 2024"

Společnost Eaton spouští letos na jaře v Evropě novou kampaň nazvanou „Trade-In 2024“ s cílem chránit výkon systémů nepřerušitelného napájení a zajistit optimální výkon a ochranu infrastruktury.

Eaton pomůže podnikům zmodernizovat své UPS systémy skrze novou buy-back kampaň Trade-In 2024

Cílem kampaně, která proběhne od 1. dubna do 30. června 2024, je usnadnit život IT manažerům tím, že jim umožní zakoupit novou UPS a zároveň ekologicky zlikvidovat starou UPS.

Nabídka je k dispozici prostřednictvím oficiálních IT partnerů společnosti Eaton a vztahuje se na širokou škálu line-interactive a online modelů UPS značky Eaton, které jsou vhodné pro libovolnou distribuovanou IT infrastrukturu.

Gabriela Bakusová z české pobočky společnosti Eaton uvedla: "Tato kampaň je součástí našeho trvalého závazku k udržitelnosti a přinášení hodnoty našim zákazníkům. Výměnou starých UPS mohou zákazníci nejen přejít na nejnovější technologie za nižší cenu, ale také přispět ke snížení množství elektronického odpadu tím, že zajistí ekologickou likvidaci svých starých zařízení."

Účastí v této kampani mohou zákazníci využívat výhod dobře fungující UPS, včetně následujících:

  • Nepřetržitý provoz – nejnovější systémy UPS společnosti Eaton poskytují spolehlivé zálohování napájení a zajišťují bezproblémovou kontinuitu podnikových operací i při výpadku napájení.
  • Ochrana dat – ochrana proti ztrátě nebo poškození dat prostřednictvím bezpečného vypnutí systému nebo přepnutí na záložní napájení při výpadku napájení.
  • Ochrana zařízení – snížení rizika poškození citlivých IT zařízení regulací napájení při napěťových špičkách nebo kolísání.
  • Účinnost a kompatibilita – novější systémy UPS jsou energeticky účinnější, což snižuje náklady na energii. Nabízejí také lepší kompatibilitu se stávající IT infrastrukturou a jsou vybaveny lepšími funkcemi, jako je lepší software pro správu nebo lepší výkonový faktor.

Gabriela Bakusová dodala: "Pravidelná aktualizace UPS systémů pomáhá chránit IT infrastrukturu, předcházet ztrátě dat a chránit cenná zařízení. Společně s našimi IT Channel Partnery poskytujeme podnikům odborné poradenství, které zajistí hladký přechod od jejich stávajících UPS k novějšímu řešení, které se dokáže lépe přizpůsobit jejich potřebám, a umožní tak vlastnit vždy dokonale padnoucí řešení."

www.eaton.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP