www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE ZAPUŠTĚNÝ ZÁVĚS E6-73 Z NEREZOVÉ OCELI S KONSTANTNÍM ZÁDRŽNÝM MOMENTEM PRO OPTIMÁLNÍ VÝKON A HLADKÝ POVRCH

Společnost Southco představuje zapuštěnou verzi svého oblíbeného závěsu E6 s konstantním zádržným momentem.

  southco.com
SOUTHCO PŘEDSTAVUJE ZAPUŠTĚNÝ ZÁVĚS E6-73 Z NEREZOVÉ OCELI S KONSTANTNÍM ZÁDRŽNÝM MOMENTEM PRO OPTIMÁLNÍ VÝKON A HLADKÝ POVRCH


Závěs E6-73 z nerezové oceli s konstantním zádržným momentem poskytuje všechny výhody momentového závěsu s nízkým profilem v korozivzdorném provedení, a proto je ideálním řešením pro ty, kdo chtějí zvýšit zabezpečení dvířek a krytů, požadují dlouhou životnost a kladou důraz na estetiku. Při zachování nízkého profilu nabízí také velký zádržný moment potřebný pro náročné úlohy. Díky kombinaci všech těchto výhod představuje otočný závěs E6-73 odolné řešení pro širokou škálu úloh.

Bezpečnost je u našich závěsů s konstantním zádržným momentem naší nejvyšší prioritou. Tyto závěsy zajišťují, že se dvířka nikdy nezavřou, ani když je uživatel pustí, což má za následek méně nehod, větší pohodlí a lepší pocit při otvírání a zavírání dvířek. Konstrukce závěsu E6-73 s válcovými čepy směrem dovnitř navíc snižuje počet míst, kde se může něco zachytit, a při zavřených dvířkách poskytuje souvislý hladký povrch.

Obvykle platí, že čím složitější je konstrukce, tím je pravděpodobnější je, že se něco porouchá. Závěs E6-73 tento problém zmírňuje pomocí robustní konstrukce odolné proti korozi, která chrání vnitřní mechanismus před opotřebením a poškozením vlivem okolního prostředí. Také se může pochlubit odolností více než 500 h vůči postříkání slanou vodou. Závěs E6-73 tak odolá i nejobtížnějším podmínkám a má dlouhou životnost.

A konečně, otočný závěs E6-73 zvyšuje estetiku jakéhokoli zařízení, kde se používá. Konstrukce s otočnými čepy směrem dovnitř jej udržuje v rovině s povrchem, na němž je instalován, takže povrch je souvislý a hladký. Jeho odolnost proti korozi také umožňuje, aby zůstal „jako nový“ po celou dobu životnosti. Zádržný moment dodává pocit kvality jakémukoli krytu či dvířkám bez ohledu na jejich hmotnost. Zajišťuje plynulý pohyb a eliminuje tíhu dvířek, aby uživatelé měli do vnitřního prostoru přístup způsobem, který je pro ně nejpraktičtější.

Závěs pro zapuštěnou montáž z nerezové oceli E6-73 s konstantním zádržným momentem kombinuje bezpečnost, odolnost a estetiku v praktickém, nízkoprofilovém provedení, které se snadno integruje do široké škály konstrukčních provedení. Odolnost proti korozi prodlužuje životnost závěsu i v extrémních podmínkách a závěs si zachovává po celou dobu původní vzhled. Bez ohledu na typ úlohy nabízí závěs E6-73 řešení, které je vyrobeno tak, aby bylo robustní a zároveň vypadalo skvěle.

Charlie Barrett, marketingový stratég eCommerce, Southco, Inc.

www.southco.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP