www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Společnost Schneider Electric získala od HMS Networks ocenění za 10 000 000 odebraných modulů Anybus

Společnost Schneider Electric, přední světová firma v oblasti řešení pro udržitelnou energii, získala od společnosti HMS Networks ocenění za 10 000 000 odebraných modulů Anybus.

  www.hms-networks.com
Společnost Schneider Electric získala od HMS Networks ocenění za 10 000 000 odebraných modulů Anybus

Společnost Schneider Electric, přední světové firma v oblasti řešení pro udržitelnou energii, získala od společnosti HMS Networks ocenění za 10 000 000 odebraných modulů Anybus. Slavnostní předávání cen proběhlo v sídle společnosti Schneider Electric v Paříži. Ceremoniálu se zúčastnili Magnus Jansson, ředitel produktového marketingu společnosti HMS Networks, Jean-Louis Guillou, viceprezident pro pohony společnosti Schneider Electric, a Peter Greenfort, manažer pro strategické zákazníky společnosti HMS Networks.

Začleněním rozhraní Anybus určených pro připojení do komunikačních sítí do své řady regulovaných pohonů dává společnost Schneider Electric svým zákazníkům bohaté možnosti výběru pohonů optimalizovaných z hlediska výkonu i energetické účinnosti. Dvojí výhoda znamená, že se tím nejen zvyšuje provozní výkonnost zákazníků, ale také to přispívá k zelenější planetě.

Dosažení udržitelnosti: závazek společnosti Schneider Electric

Udržitelnost je základem poslání společnosti Schneider Electric. Společnost využívá mnohostranné strategie na podporu udržitelného světa. Jeden z klíčových přístupů zahrnuje pomoc zákazníkům při snižování spotřeby energie a zároveň maximalizaci jejího využití. Jako průkopník přechodu na čistší a spravedlivější průmysl zveřejňuje firma Schneider Electric každé čtvrtletí své významné příspěvky ke snižování emisí uhlíku.

Regulované pohony a snižování emisí uhlíku
Jean-Louis Guillou, viceprezident divize Drives – Industrial Control & Drives, zdůrazňuje pozoruhodný vliv regulovaných pohonů s měniči frekvence. V současné době lze 42 % snížení celkových emisí uhlíku podle zprávy o emisích uhlíku společnosti Schneider Electric připsat regulovaným pohonům a účinnějšímu využívání elektromotorů – tento úspěch Jean-Louis označuje za „naprosto fantastický“.

Zvýšení výkonu motoru pomocí inteligentních pohonů
Jean-Louis Guillou poznamenává, že trendy v pohonech odpovídají širším změnám v odvětví. Do produktů je stále častěji zabudována inteligence a s každou novou generací pohonů se zdvojnásobuje výpočetní výkon ve snaze zlepšit monitorování a řízení pohonů s cílem dále zvýšit celkovou účinnost. Pro dosažení optimálního výkonu motoru je zásadní jeho průběžné sledování a seřizování. To vyžaduje automatizační zařízení, které lze inteligentně ovládat. V některých průmyslových odvětvích připadá až 50 % celkové spotřeby energie na elektromotory. Použitím inteligentních pohonů pro regulaci těchto motorů lze snížit spotřebu energie až o 20 %, jak vysvětluje Jean-Louis Guillou.

Dvacet let partnerství: Schneider Electric a HMS Networks
Společnosti Schneider Electric a HMS Networks udržují strategické partnerství již dvě desetiletí. Během této doby se společnost HMS Networks podílela na vývoji řešení síťové konektivity pro oblíbené regulované pohony společnosti Schneider Electric, aby je bylo možné bez problémů připojit k průmyslovým komunikačním sítím. Patří sem různé protokoly průmyslového Ethernetu: PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT, Modbus TCP a další. Spolupráce mezi společnostmi Schneider Electric a HMS Networks byla zásadní pro dosažení podpory více průmyslových komunikačních protokolů.

HMS Networks: průkopník v připojení k průmyslovým sítím
Společnost HMS Networks, která je prostřednictvím své značky Anybus předním dodavatelem rozhraní pro připojení k průmyslovým sítím, hraje klíčovou roli při rozvoji digitalizace v průmyslu. Její komunikační rozhraní podporují širokou škálu průmyslových síťových protokolů, což výrobcům průmyslových zařízení umožňuje bezproblémové připojení k jakémukoli typu sítě bez nutnosti vlastního vývoje a údržby. Díky spolupráci s HMS Networks mohou společnosti jako Schneider Electric nabídnout svým zákazníkům prvotřídní a spolehlivé síťové připojení.

Konektivita: základní požadavek pro efektivitu a udržitelnost
S tím, jak svět směřuje k vyšší efektivitě a udržitelnosti, se digitalizace stává všudypřítomnou. Konektivita už není luxusem – je nezbytností. V budoucnu bude všechno propojené. Společnosti Schneider Electric a HMS Networks sdílejí vizi pokračující spolupráce při prosazování této transformace.

Jean-Louis Guillou, viceprezident divize Schneider Drives, shrnuje: „Digitalizace je všude kolem nás. Konektivita není jen příjemným doplňkem, ale je nezbytným požadavkem. Pokračujme ve spolupráci na vytváření propojené a udržitelné budoucnosti.“

Videorozhovor s Jeanem-Louisem Guillouem >>
https://asset.cloudinary.com/hms-networks/b10aad8e82a5ab055681cd54d37160a5

Jean-Louis GUILLOU, viceprezident divize Schneider Electric Drives, spolupracuje se společností HMS Networks již řadu let a těší se na další úzkou spolupráci.


Společnost Schneider Electric získala od HMS Networks ocenění za 10 000 000 odebraných modulů Anybus

Oblíbené měniče frekvence Altivar od společnosti Schneider Electric jsou vybaveny komunikačním rozhraním, které bylo vyvinuto ve spolupráci s firmou HMS Networks. Toto rozhraní umožňuje zákazníkům společnosti Schneider Electric připojit měniče k průmyslovým sítím a efektivně monitorovat a řídit jimi ovládané motory. Výsledkem je plynulejší provoz a lepší energetická účinnost

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP