www.modernitovarna.com
Red Lion Europe

Společnost Red Lion® uvádí na trh nový 16portový switch bez managementu N-Tron® NT116 určený pro průmyslový Ethernet v kritických provozech a v náročných prostředích

Switch má bezkonkurenční výkon a spolehlivost i v náročných průmyslových podmínkách.

  www.redlion.net
Společnost Red Lion® uvádí na trh nový 16portový switch bez managementu N-Tron® NT116 určený pro průmyslový Ethernet v kritických provozech a v náročných prostředích

Společnost Red Lion, výrobce inovativní techniky, která průmyslovým organizacím umožňuje přístup k datům, jejich propojení a vizualizaci, oznamuje uvedení průmyslového ethernetového switche bez managementu N-Tron® NT116, který je určen pro průmyslové systémy vyžadující spolehlivý výkon, jako jsou kritické aplikace v náročných podmínkách.

Switch bez managementu NT116 nabízí výjimečnou spolehlivost a výkon pro sběr dat, ethernetové vstupy/výstupy a řízení procesní výroby. Jednotka má kompaktní tvar a malé rozměry. Obsahuje 16 vysoce výkonných metalických portů (10/100BaseTX RJ45) a je umístěna v robustním průmyslovém kovovém krytu. NT116 má velkou odolnost proti nárazům a vibracím a všechny porty mají zabudovanou ochranu proti ESD a přepětí. Uživatelé těží z výjimečně dlouhé střední doby mezi poruchami (MTBF) 1,2 milionu hodin, z tenké, prostorově úsporné konstrukce a z rozsahu pracovních teplot od -40 °C do +85 °C.

Pro robustní síťovou konektivitu podporuje NT116 plnou rychlost komunikace po kabelu s propustností až 3,2 Gb/s. Jednotka využívá technologii store-and-forward a podporuje plně duplexní i poloduplexní provoz. Pro redundanci jsou k dispozici dva napájecí vstupy 10 až 49 V DC.

N-Tron® NT116 je další evolucí průmyslového ethernetového switche bez managementu Red Lion 116TX. Kromě shody s IEEE 802.3 a certifikace pro námořní a drážní dopravu má nový switch také schválení UL pro běžné i nebezpečné prostředí a certifikaci ATEX a IECEx.

Nový N-Tron® NT116 společnosti Red Lion usnadňuje shromažďování důležitých dat o výkonu provozních zařízení. Jeho robustní konstrukce přináší odolnost a spolehlivost potřebnou k tomu, aby switch mohl pracovat v extrémních podmínkách vyskytující se v řídicích sítích průmyslových provozů, při těžbě a zpracování ropy a plynu, v městské infrastruktuře, při čištění odpadních vod, v alternativní energetice, v železniční dopravě, v systémech inteligentního řízení dopravy nebo v přepravních společnostech.

„Když mohou operátoři průmyslových zařízení a vedoucí pracovníci bez problémů a rychle přistupovat ke svým datům, získávají z nich větší hodnotu. Nespravovaný průmyslový ethernetový switch N-Tron® NT116 minimalizuje prostoje a maximalizuje propustnost pro zlepšení efektivity a zvýšení provozního výkonu,“ řekla produktová manažerka Diane Davisová.

Další informace a specifikace modelu N-Tron® NT116 naleznete na www.redlion.net/NT116.

Pro více informací o Red Lion navštivte www.redlion.net

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
IO-Link master s OPC UA

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP