www.modernitovarna.com
Emerson

Nové pneumatické ventily Emerson poskytují větší flexibilitu automatizace a optimalizaci průtoku

Série ventilů AVENTICS XV nabízí více interoperabilních velikostí ventilů a vyšší průtoky v kompaktním designu.

  www.emerson.com

Společnost Emerson dnes uvádí na trh Pneumatické ventily AVENTICS™ série XV. Ventily série XV jsou navrženy s ohledem na interoperabilitu, aby poskytovaly výrobcům strojů v různých průmyslových odvětvích a aplikacích automatizace výroby flexibilní a nákladově efektivní platformu ventilů. Nové ventily jsou pro výrobce strojů a koncové uživatele, kteří působí po celém světě, ideální díky svým univerzálním závitům a dalším vlastnostem, podporujícím regionální normy a globální dostupnost.

Ventily série XV poskytují vyšší průtoky v kompaktním provedení ventilu, což umožňuje efektivnější a flexibilnější výkon pneumatických zařízení pro automatizaci výroby v různých oborech, např. automotive, výroba pneumatik, tak i pro aplikace v potravinářství a obalovém průmyslu. To pomáhá výrobcům zvýšit produktivitu a umožňuje jim to nabízet výrobky přizpůsobené konkrétním trhům a preferencím zákazníků.

„Ve všech těchto odvětvích potřebují výrobci vysoce výkonnou technologii, která jim umožní s větší pružností a flexibilitou reagovat na rychle se měnící požadavky trhu,“ říká Wolf Gerecke, ředitel produktového marketingu divize automatizace strojů společnosti Emerson. „Nové pneumatické ventily AVENTICS série XV poskytují tento výkon díky optimalizovanému průtoku, široké škále ventilů a rozsáhlému portfoliu příslušenství.“

Série XV zahrnuje ventily XV03, umožňující průtok až 350 litrů za minutu za normálních podmínek (Nl/min), a ventily XV05, jejichž uvedení na trh je naplánováno na říjen 2024 a které umožňují průtok až 880 Nl/min.

Všechny ventily série XV využívají osvědčenou technologii jádra AVENTICS a jsou vybaveny kovovými závity, paralelním připojením, hliníkovými základními deskami a kompaktními rozměry, což usnadňuje jejich integraci do designu výrobních systémů.

Ventily série XV používají konzistentní rozhraní a mají široké možnosti připojení od připojení jedním vodičem přes paralelní připojení, jako jsou konektory D-SUB. Podporují také přední sběrnicové protokoly, jako např. PROFINET®, Ethernet/IP, EtherCAT, Powerlink, Modbus TCP, IO-Link, AS-I, za účelem zjednodušení integrace do řídicích sítí strojů.

Ventily série XV umožňují také snadné uvedení do provozu. Online konfigurátor AVENTICS podporuje layout systému a poskytuje užitečné informace, zatímco srozumitelná dokumentace systému ve fázi návrhu pomáhá urychlit vývoj příslušného stroje.

Další informace o specifikacích, vlastnostech a zdrojích pneumatických ventilů AVENTICS série XV naleznete na https://www.emerson.com/en-us/catalog/aventics-xv03.
https://www.emerson.com/en-us/news/2024/07-new-aventics-series-xv-pneumatic-valves


Nové pneumatické ventily Emerson poskytují větší flexibilitu automatizace a optimalizaci průtoku
Emerson.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP