www.modernitovarna.com
Seco Tools

Monolitní frézy Seco C-Series nabízejí flexibilitu a výkon za dobrou cenu

Monolitní karbidové frézy Seco C-Series jsou flexibilní i výkonné, takže lze jedním nástrojem obrábět různé materiály – bez potřeby jiných. K dispozici jsou frézy rohové, kulové nebo srážecí, a u všech je dbáno na výborný poměr kvality a ceny.

  www.secotools.com

Řada fréz nabízí konfigurace se 2, 3 nebo 4 břity, které zajistí konzistentní výkonnost při běžných metodách obrábění, jako jsou hrubování či dokončování při bočním frézování, kopírovacím frézování nebo drážkování. Nástroje jsou ideální pro každodenní běžné obrábění.

„Frézy Seco C-Series umožňují provádět širší škálu běžných obráběcích operací pomocí jediné řady nástrojů,“ uvádí Rob Mulders, produktový manažer společnosti Seco. „Široká paleta nástrojů v této řadě zjednodušuje výběr ideální varianty pro specifické kombinace nástrojů a vybavení.“

Všestranné využití v každé výrobě a pro každou operaci
Monolitní frézy Seco řady C-Series jsou opatřeny pokročilým povlakem SIRON-A, který prodlužuje životnost univerzálních nástrojů až o 30%. Povlak SIRON-A je první volbou pro nástroje k obrábění ocelí, litin a nerezových ocelí. S jediným nástrojem pro všestranné obrábění mohou výrobní provozy významně zredukovat šíři nástrojového vybavení i náklady, zvýšit ziskovost a udržet tak krok s konkurencí i navzdory trendu rostoucích cen.

Kvalita Seco na všech úrovních
Na frézy Seco C-Series se vztahují stejné normy kontroly kvality a procesů jako na špičkové specifické řady nástrojů Seco. Výjimečně kvalitní frézy s předvídatelným výkonem si teď mohou dovolit i provozy, které potřebují nástroje univerzální, a ne nutně s extrémně vysokou výkonností.

For the latest innovations and cutting-edge products, visit www.secotools.com.


Monolitní frézy Seco C-Series nabízejí flexibilitu a výkon za dobrou cenu
Seco C-Series

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP