www.modernitovarna.com
Seco Tools

Břitové destičky s děliči na ostří efektivně odvádí třísky a zajistí stabilitu při frézování

Seco představuje dva nové typy břitových destiček s děliči třísek, které snižují namáhání stroje i řezného nástroje, čímž se zlepšuje stabilita procesu frézování. Břitové destičky s děliči třísek Turbo 12 a 18 jsou určeny pro frézy řady Turbo. Jsou dostupné v pěti třídách a hodí se na tělesa rohového provedení i pro verze se zuby ve šroubovici. Výrazně snižují chvění, vibrace i namáhání výrobního vybavení.

  www.secotools.com

Na obou bočních břitech destiček Turbo 12 a 18 jsou drážky, díky nimž se minimalizuje velikost třísek a snižují řezné síly, aniž by se přitom zhoršovaly řezné parametry nebo hloubka řezu. Čím menší třísky jsou, tím nižší je riziko jejich pěchování, čímž se zlepšuje bezpečnost procesu a je možné efektivněji obrábět hluboké dutiny.

Tým, který tyto břitové destičky vyvinul, vedou společně dva produktoví manažeři – Magnus Engdahl a Michael Davies. „Břitové destičky s děliči třísek najdou své využití v široké řadě frézovacích aplikací i materiálů,“ uvádí Magnus.

„Díky vysoké všestrannosti lze destičky využít ve spoustě různých průmyslových odvětví, což dává výrobcům větší flexibilitu“ doplňuje Michael.

Nebojte se jít do hloubky
Těžko přístupné oblasti dílců často představují velkou výzvu a dlouhá vyložení dají zabrat i těm nejrobustnějším kombinacím strojů a nástrojů. Břitové destičky Seco s děliči třísek těmto problémům předcházejí – účinněji odvádějí třísky z dutin a zlepšují jejich odvod. Zároveň snižují břitové destičky Turbo 12 a 18 s děliči třísek chvění, které je typické pro aplikace s dlouhým vyložením, což zlepšuje životnost nástroje i kvalitu obrobení povrchu.

Stabilní bezobslužné operace
Díky stabilitě a schopnosti snižovat řezné síly zajišťují břitové destičky s děliči třísek Turbo 12 a 18 provozům patřičnou bezpečnost a spolehlivost procesu, jež jsou nezbytné pro bezobslužný provoz. Výsledkem je možnost zvýšení produktivity obrábění a minimalizace namáhání stroje i nástroje.

For the latest innovations and cutting-edge products, visit www.secotools.com.


Břitové destičky s děliči na ostří efektivně odvádí třísky a zajistí stabilitu při frézování
Turbo 12 and 18 chip splitter inserts 1


Břitové destičky s děliči na ostří efektivně odvádí třísky a zajistí stabilitu při frézování
Turbo 12 and 18 chip splitter inserts 2

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP