www.modernitovarna.com
BALLUFF

Lean solution pro track-and-trace

Čtečka RFID BIS M-4008 typu all-in-one

Lean solution pro track-and-trace
BIS M-4008 od společnosti Balluff je čtečka RFID typu all-in-one s integrovaným procesorem. Pracuje na frekvenci 13,56 MHz, má krytí IP67, odolný kryt ze zinkové slitiny, rozhraní pro Profinet, nevyžaduje dodatečný procesor a může přímo komunikovat s řídicí úrovní systému řízení výroby.

Čtečka je ideální volbou tam, kde je třeba pro čtení nosičů dat umístěných na polotovarech a detekci palet s polotovary v jednotlivých pracovních stanicích použít „štíhlé“ řešení – lean solution. Typické úlohy zahrnují řízení materiálových toků ve výrobních závodech, dopravníkové systémy a montážní linky.

Zařízení je jedinou čtečkou na trhu typu all-in-one s vestavěným dvouportovým ethernetovým switchem pro sítě s jednoduchou liniovou a kruhovou topologií. Integrovaný webový server umožňuje snadný vzdálený dohled nad stavem zařízení. O stavu zařízení informují také vysoce viditelné LED umístěné přímo na zařízení.

Nová čtečka podporuje nosiče dat (tagy) podle standardu RFID ISO 15693. Každý, kdo potřebuje rychlý přenos dat, si může jednoduše vybrat vysokorychlostní nosiče dat Balluff s přenosovou rychlostí až osmkrát větší než standardní tagy a s extra velkou kapacitou paměti až 128 kB.

Čtečka BIS M-4008 ušetří uživatelům hodně času při montáži a instalaci. Zařízení v pouzdru ze zinkové slitiny může být instalováno různými způsoby přímo na kovový povrch. Přímé připojení na Profinet přináší snížení materiálových nákladů na kabeláž i nákladů na její instalaci. Další výhodou je použití cenově výhodného čtyřpólového standardního konektoru M12 a běžného kabelu současně pro připojení k Profinetu i pro napájení.

Lean solution pro track-and-trace

Pro typově specifickou parametrizaci je dostupný soubor s daty přístroje master ve formátu GSDML. Předem připravené funkční bloky usnadňují programováni v prostředí řídicího systému Simatic S7.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP