www.modernitovarna.com
Walter Tools News

Walter představuje rozsáhlou řadu Perform Line stopkových fréz

S novými 5- a 6břitými frézami ze slinutého karbidu řady ME232 Perform a 2- a 4břitými rádiusovými kopírovacími frézami ME432 Perform doplňuje Walter svůj stávající sortiment Perform Line.

  www.walter-tools.com
Walter představuje rozsáhlou řadu Perform Line stopkových fréz

Řada Perform Line není zajímavá jen pro uživatele s malými a středními počty kusů, kteří často nemohou využít vysokou životnost nástrojů pro sériovou výrobu, ale také pro prodejce a uživatele v cenově citlivém segmentu. Zejména nové, krátké 3- a 4břité nástroje pro soustružnická centra s pevnými nebo poháněnými nástroji zde mají obrovský potenciál, protože v této oblasti patří ke standardnímu vybavení. Po aktuálním rozšíření sortimentu nabízí Walter frézy Perform Line nyní s Ø 1 až 20 mm, 2 až 6 břity a s délkou břitu 1 × Dc až 3 × Dc.

Nové frézy Perform Line mají geometrii »High Performance«, u které počet zubů a stoupání šroubovice jsou ideálně navzájem sladěné. To zabezpečuje jak vysoce klidný chod, tak také dobrý úběrový výkon. Další společnou vlastností je jejich hospodárnost a univerzální použitelnost pro nejrůznější materiály a frézovací strategie. Kromě dobrého poměru ceny a výkonu využívají uživatelé s řadou Perform Line také výhod stejné podpory, které jsou obvyklé také u dražších nástrojů Walter. Kromě souborů STEP a datových modelů pro programování patří k těmto službám také výpočet a poskytnutí řezných parametrů díky »navigaci pro obrábění« Walter GPS.

www.walter-tools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP