www.modernitovarna.com
Asco

Společnost ASCO rozšiřuje nabídku jednotek SSFR o kompaktní provedení

Redukční ventily z korozivzdorné oceli se jmenovitou světlostí 1/4", mají největší průtok ze všech redukčních ventilů této velikosti na trhu, jsou ideální pro regulaci tlaku pro procesní akční členy.

Společnost ASCO rozšiřuje nabídku jednotek SSFR o kompaktní provedení
Společnost ASCO představuje jako doplněk své stávající nabídky kompaktní redukční ventily s filtry z korozivzdorné oceli (SSFR – Stainless Steel Filter/Regulator). Nové produkty, které mají největší průtok ze všech redukčních ventilů s filtrem této velikosti na trhu, jsou ideální pro regulaci tlaku pro procesní akční členy v úlohách, kde se požaduje jednotka kompaktního provedení a nejsou přípustné žádné kompromisy v rychlosti otevírání a zavírání akčního členu. Kompaktní jednotka SSFR doplňuje stávající nabídku filtrů, redukčních ventilů a kombinovaných jednotek SSFR pro velké průtoky.
Nová kompaktní verze je dostupná ve velikosti 1/4" (v dosavadní nabídce jsou jednotky SSFR o jmenovité světlosti 1/4" a 1/2") a je vhodná pro náročné podmínky při těžbě ropy a zemního plynu (na souši i na moři), pro chemický a petrochemický průmysl nebo energetiku. Jednotky SSFR značky ASCO se vyznačují excelentním průtokem – dvojnásobným než jiné jednotky SSFR této velikosti na trhu. Umožňuje to optimalizovaný vnitřní prostor a upravená konstrukce membrány, která současně prodlužuje životnost výrobku, zvláště v kombinaci s kvalitními konstrukčními materiály. Nabídku pro aplikace průmysl doplňují certifikáty ATEX 2014/34/EU, CUTR a SIL.

„Doplnění kompaktní jednotky SSFR s malými rozměry do naší nabídky nám dává více možností uspokojit nejrůznější požadavky našich zákazníků,“ řekl Peter Evans, Business Development Director pro procesní průmysl.

Kompaktní jednotky SSFR širokou bohatou nabídku firmy ASCO v oblasti přímo řízených a pilotně ovládaných solenoidových a tlakem ovládaných ventilů. Prostřednictvím služby ASCO Express jsou dostupné ve zkrácené dodací lhůtě. Tyto produkty a další komponenty ASCO, věhlasné pro svůj vysoký technický standard a spolehlivost, jsou instalovány v různých průmyslových odvětvích po celém světě.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP