www.modernitovarna.com
EATON News

Eaton uvede další sérii populárních školení Eaton Tour 2024

Školení se zaměření na rozváděče a udržitelnou budoucnost.

  www.eaton.com
Eaton uvede další sérii populárních školení Eaton Tour 2024

Společnost Eaton odstartuje v září další sérii odborných školení. Letošní ročník Eaton Tour se zaměří na téma rozváděčů a udržitelné budoucnosti. V rámci programu se nejen dozvíte novinky v oblasti legislativy a ověřování PVA rozváděčů, získáte ale také cennou inspiraci k zavedení inovací do vaší práce. Naučíte se například ověřovat návrhy PVA v programu E-config, což vám umožní zajistit správnou funkčnost a bezpečnost rozváděče. Zároveň poznáte nové produkty, jako programovatelné relé easyE4, AC nabíjecí stanice nebo energetická úložiště. Jejich důležitost bude pro udržitelnou budoucnost zásadní.

Rovněž budete mít možnost naučit se správně používat proudové chrániče, které zajistí ochranu osob před úrazem elektrickým proudem. „Naše školení koncipujeme tak, aby byla pro účastníky opravdu užitečná a odnesli se tak nejen teoretické informace, ale také získali potřebnou praktickou zkušenost, říká Lukáš Matějíček, marketingový manažer ve společnost Eaton pro Českou republiku a Slovensko. „Všech školení se zúčastní naši přední odborníci na jednotlivou problematiku,“ dodává.

Celkem devět školení proběhne v termínech od 24. září do 10. října 2024 v Praze a několika krajských městech.

Interaktivní odborně-technická školení jsou určena pro konstruktéry, projektanty a elektrikáře, kteří v jejich rámci poznají novinky z produktového portfolia společnosti Eaton. Účastníci budou mít možnost získat hlubší odborné vědomosti o technických vlastnostech, zapojení, konfiguracích a aplikacích systémů a produktů společnosti Eaton.

Registraci na vámi vybraný termín školení můžete vytvořit zde.

www.eaton.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP