www.modernitovarna.com
EPLAN

Eplan Data Portal dosáhl významné hranice jednoho miliónu stažení

Rekordní počet stažení z portálu EPLAN Data Portal v průběhu června po-tvrzuje, jak nepostradatelná jsou pro projektanty dobře připravená data. V červnu 2016 si uživatelé stáhli přes 1 milion souborů dat zařízení nebo komponent a vzestupný trend neustále pokračuje. To je jasným signálem, jak velká je poptávka po datech výrobců a jak významná je v oblasti projektování integrace dat.

Eplan Data Portal dosáhl významné hranice jednoho miliónu stažení
Pro EPLAN jako poskytovatele řešení je to vlastně malá senzace: 1 milion stažení v pouhých 31 dnech. To nečekali ani vývojáři společnosti EPLAN, když před osmi lety vytvořili EPLAN Data Portal. Zájem uživatelů je extrémně velký. Díky snadné integraci prověřených aktuálních dat pouhým přetažením myší do svého projektu EPLAN ušetří spoustu drahocenného času. Aktuálně je v portálu dostupných 620 000 souborů dat zařízení a přes 1,2 milionu konfiguračních variant. Zájem o prověřená produktová data, která mohou být využívána během celého procesu vývoje výrobků, zvyšuje také současné zaměření na produkty a řešení kompatibilní se standardem Průmysl 4.0.

Eplan Data Portal dosáhl významné hranice jednoho miliónu stažení

Mezinárodní koordinátor EPLAN Data Portal, Stefan Domdey, vysvětluje: „Jsme nadšeni, že je náš portál tak skvěle přijímán po celém světě a že počty stažení neustále rostou. To nás povzbuzuje k tomu, abychom integrovali produktová data dalších výrobců.“ Na celém světě probíhají intenzivní jednání s výrobci komponent s cílem získat další významné hráče z průmyslové oblasti. EPLAN Data Portal zatím poskytuje data 147 výrobců. Tento počet ale neustále roste. Jen v letošním roce jsme přivítali 33 nových výrobců – to odpovídá 29% nárůstu: jsou mezi nimi světoznámá jména jako Belden Cable, Cisco, Hyundai Heavy Industryies, LSIS, TE Connectiviy, Wittenstein a Yokogawa.

Zde je seznam nových partnerů za rok 2016:

-ATR Industrie Elektronik: EMEA,
-Autosen: EMEA,
-Belden Cable: APAC,
-Cardiff Cable: APAC,
-Cisco: Amerika,
-Degson Electronics: APAC,
-Dorou Cable: APAC,
-ECHU Wire and Cable: APAC,
-Eurotherm: EMEA,
-HIWIN: EMEA,
-Hyundai Heavy Industries: APAC,
-IDS GmbH: EMEA,
-IFSYS: EMEA,
-JITE Inc.: APAC,
-Lanbao Sensing Technology: APAC,
-LSIS: APAC,
-MCU: EMEA,
-Microsens: EMEA,
-Powerohm Resistors: Amerika,
-Procentec: EMEA,
-Prysmian Group: EMEA,
-Sassin: APAC,
-SCED Electronics: APAC,
-Schrack: EMEA,
-Service Wire: Amerika,
-Sinomags: APAC,
-Shanghai Sodron Automation: APAC,
-SUPU Electronics: APAC,
-TE Connectivity: Amerika,
-TELE Haase: EMEA,
-Tornado Modular Systems: EMEA,
-Wittenstein: EMEA,
-Yokogawa: APAC.

Závěrem

Uživatelé oceňují širokou škálu produktových dat a využívají EPLAN Data Portal při každodenním projektování. S touto vynikající odezvou u projektantů z celého světa se portál dále rozvíjí a stává se nepostradatelným zdrojem produktových dat v mezinárodním měřítku.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP