www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Společnost HMS Networks rozšiřuje nabídku vestavných komunikačních rozhraní o Anybus CompactCom B40 Mini

Společnost HMS Networks uvedla na trh Anybus® CompactCom B40 Mini, komunikační rozhraní určené k připájení na desku plošných spojů, které doplňuje řadu Anybus CompactCom 40.

  www.hms-networks.com
Společnost HMS Networks rozšiřuje nabídku vestavných komunikačních rozhraní o Anybus CompactCom B40 Mini

Rozšíření rodiny Anybus CompactCom

Řada Anybus CompactCom zahrnuje hotová komunikační rozhraní, která lze zabudovat do jakéhokoli průmyslového stroje nebo zařízení a která umožňují připojení ke všem hlavním průmyslovým sítím. Nový modul Anybus CompactCom B40 Mini doplňuje stávající řadu modulů a zásuvných bloků o modul určený k připájení na desku plošných spojů.

Společnost HMS Networks rozšiřuje nabídku vestavných komunikačních rozhraní o Anybus CompactCom B40 Mini
Každá řada z rodiny Anybus CompactCom má odlišné vlastnosti, díky nimž je vhodná pro určité úlohy v průmyslu.

Klíčové vlastnosti zařízení Anybus CompactCom B40 Mini


• Kompaktní konstrukce: modul je určený k připájení přímo na nosnou desku zařízení a je o 30 % menší než zásuvný modul typu brick, takže je ideální pro malá zařízení.

• Efektivní výroba: moduly se dodávají se v páskách na kotoučích a jsou připravené pro automatizované osazování metodou pick-and-place a pro povrchovou montáž (SMD), takže jsou vhodné zvláště pro velkosériovou a nákladově efektivní výrobu.

• Podpora všech významných sítí: dodávají se předinstalované pro sítě PROFINET, EtherNet/IP, POWERLINK, EtherCAT, Modbus TCP a BACnet Industrial Ethernet nebo s přednastavením pro konkrétní síť.

Tyto funkce umožňují výrobcům zařízení zjednodušit návrh a výrobu produktů s unifikovanou konstrukcí pro všechny komunikační protokoly a zároveň optimalizovat správu skladových zásob a poskytnout koncovým zákazníkům flexibilitu při výběru provozní sítě.

„Jsme rádi, že můžeme do naší nabídky přidat Anybus CompactCom B40 Mini,“ říká Andreas Stillborg, produktový manažer pro vestavné systémy Anybus ve společnosti HMS Networks. „Naši zákazníci nám řekli, že chtějí modul CompactCom, který je menší než stávající modely a dodává se balený v pásce na kotouči, což jim umožňuje použít CompactCom v zařízeních s omezeným prostorem a požadavkem na nízké výrobní náklady a také optimalizovat jejich výrobní procesy. B40 Mini splňuje všechny tyto požadavky a zároveň nabízí kvalitu a vysokou spolehlivost, kterou naši zákazníci právem očekávají od každého výrobku Anybus. Jsme nadšeni, jak velký přínos to bude mít pro výrobce velkosériových zařízení, kteří potřebují připojení k průmyslovým sítím.“
Příklad použití

Společnost HMS Networks rozšiřuje nabídku vestavných komunikačních rozhraní o Anybus CompactCom B40 Mini
Komunikační adaptér Anybus CompactCom B40 Mini je připájen na nosnou desku zařízení a umožňuje připojení k téměř jakékoli síti průmyslového Ethernetu.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP