www.modernitovarna.com
Southco

NOVÉ ZÁVĚSY S VYVAŽOVACÍ SILOU OD FIRMY SOUTHCO UMOŽŇUJÍ SNADNO OVLÁDAT TĚŽKÉ KRYTY A PANELY

Worcester, Británie, červen 2016 – Společnost Southco nedávno rozšířila svou úspěšnou řadu závěsů s regulací pozice o nové závěsy určené pro pomoc při otevírání a pozicování těžkých krytů a panelů. Závěsy CA Counterbalance Hinge s vestavěným pružinovým mechanismem umožňují ovládat i těžké kryty malou silou a bezpečně je udržet v jakékoliv pozici.

NOVÉ ZÁVĚSY S VYVAŽOVACÍ SILOU OD FIRMY SOUTHCO UMOŽŇUJÍ SNADNO OVLÁDAT TĚŽKÉ KRYTY A PANELY
Závěsy CA Counterbalance Hinge se vyznačují vnější montáží, umožňující zvýšit kapacitu uvnitř krytu, a odstraňují potřebu dodatečných podpůrných komponent udržujících kryty nebo panely ve zvolené pozici. Závěsy CA Counterbalance Hinges od firmy Southco mohou být nastaveny pro konkrétní kryt nebo panel, aby je bylo možné ovládat „jedním prstem“, a nevyžadují permanentní údržbu nebo opětovná nastavení. Závěsy prošly mechanickými testy a zaručují provozní životnost 20 tisíc cyklů.

Todd Schwanger, Global Product Manager, dodává: „Závěsy CA Counterbalance Hinge se vyznačují pružinovým mechanismem, který snižuje sílu potřebnou pro pohyb krytů, dveří nebo panelů a jejich udržení ve zvolené pozici tím, že působí proti tíze krytu a přesně ji vyvažuje pro snadné pozicování.“

Pro více informací o funkcích závěsů s regulací pozice prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte nepřetržitou 24/7 službu zákazníkům na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP