www.modernitovarna.com
Southco

SPOLEČNOST SOUTHCO UVEDLA NA TRH MINIATURNÍ VESTAVNÉ ZÁVĚSY SE ZVÝŠENÝM MOMENTEM PRO MENŠÍ APLIKACE

Společnost Southco rozšířila svou úspěšnou řadu závěsů ST Constant Torque Positioning Hinges o nové vestavné závěsy pro menší aplikace. Miniaturní závěsy ST-5A Embedded Positioning Hinge umožňují přesné nastavení menších dvířek a krytů, kde je třeba větší moment.

SPOLEČNOST SOUTHCO UVEDLA NA TRH MINIATURNÍ VESTAVNÉ ZÁVĚSY SE ZVÝŠENÝM MOMENTEM PRO MENŠÍ APLIKACE
Závěsy ST-5A Embedded Positioning Hinge se vyznačují kompaktní konstrukcí, která umožňuje snadnou instalaci v malém profilu a eliminuje potřebu sekundárních podpůrných komponent pro udržení dveří nebo krytů v potřebné pozici. Závěsy ST Positioning Hinges od firmy Southco jsou během výroby nastaveny tak, aby nevyžadovaly žádnou údržbu a readjustaci. Umožňují ovládání jedním prstem a testy prokázaly životnost 20 tisíc provozních cyklů.

Global Product Manager Todd Schwanger dodává: „Miniaturní závěsy ST-5A Embedded Positioning Hinge dále doplňují náš sortiment vestavných závěsů s konstantním momentem. Mají skvělou funkčnost a hladký chod. Jsou vhodné pro menší aplikace, kde je třeba zvýšený moment.“

Pro více informací o funkci závěsů ST Constant Torque Positioning Hinges prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte prostřednictvím e-mailu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. oddělení nepřetržité 24/7 péče o zákazníky.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP