www.modernitovarna.com
BRADY

Společnost Brady uvádí na trh novou výkonnou tiskárnu pro identifikaci kabelů

Nová tiskárna etiket BMP™61 nabízí skvělý výkon, který vám bude plně vyhovovat. Je přenosná, rychlá a díky svému bezdrátovému připojení a širokému sortimentu vysoce trvanlivých etiket zvládá mnoho úkolů pro Vaše potřeby identifikace.

Společnost Brady uvádí na trh novou výkonnou tiskárnu pro identifikaci kabelů
Vysoký výkon
Nová tiskárna etiket BMP™61 s termálním tiskem společnosti Brady je určena pro rychlé a efektivní značení komponent, kabelů a součástí. Díky vysoce odolným materiálům, které jsou vhodné i pro nejnáročnějších průmyslová řešení identifikace, je tiskárna etiket BMP61 trvanlivým partnerem v terénu a spolehlivým pracovníkem v závodě.

Pokud vašemu výkonu vyhovuje jen to nejlepší, odolná a spolehlivá tiskárna etiket BMP61 bude vašim nejlepším společníkem při identifikaci po celý den, každý den a po celé nadcházející roky.

Základní vlastnosti tiskárny
Robustní přenosná tiskárna BMP61 je dostupná ve verzi s WiFi, která je kompatibilní se softwarem pro tvorbu etiket LabelMark a mobilními aplikacemi Brady. Jednoduše vytvářejte nebo posílejte design etiket pomocí chytrého telefonu do tiskárny etiket BMP61 pro extrémně rychlé a snadné vytváření etiket pro danou práci. USB porty tiskárny můžete rovněž použít na rychlé kopírování velkých seznamů designů etiket z počítače. Prohlédněte si svou etiketu před tiskem na velké barevné dotykové obrazovce a zamezte tak nesprávným výtiskům a ztrátám materiálů. Zkontrolujte si ukazatele na obrazovce a ověřte si, zda máte na dokončení úkolu dostatek barvicí pásky a etiket.

Etiketa pro vaše potřeby
Robustní tiskárna etiket BMP61 s termálním tiskem je kompatibilní s 600 etiketami a páskami. Každá kombinace představuje trvanlivé řešení identifikace navržené tak, aby vydrželo i v extrémních podmínkách a zachovalo označení kabelů a součástí i v těch nejnáročnějších průmyslových oborech. Tiskárna BMP61 dokáže tisknout bužírky, samolaminovací etikety, etikety na reliéfní profil, visačky a jiná řešení identifikace na rozsáhlý sortiment materiálů, velikostí a barev až do šířky 50,80 mm.

Pro uspokojení specifických potřeb identifikace zákazníků může společnost Brady dodat i zakázkově vyrobené etikety přizpůsobených tvarů nebo rozměrů, ve specifických barvách nebo grafické úpravě, nebo s vašim logem na etiketě. Jednoduše vložte zakázkově vyrobenou etiketu do své tiskárny etiket BMP61 a vyřešte tak své identifikační úkoly.

Tiskárna etiket BMP™61 nabízí mnohem více funkcí na podporu identifikace kabelů a součástí. Chcete-li získat další informace a odhalit plný potenciál této tiskárny, kontaktujte společnost Brady na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP