www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

HMS a Netbiter se staly „ThingWorx Ready“

Firma HMS Industrial Networks se připojila k partnerskému programu Thingworx Ready a uvedla doplněk systému Netbiter Remote Management, který jej propojuje s platformou Thingworx IoT.

HMS a Netbiter se staly „ThingWorx Ready“
Prostřednictvím nového rozšíření mohou být data z komunikačních bran Netbiter prezentována přímo v platformě ThingWorx IoT.

Rozšíření, které je dostupné prostřednictvím obchodu ThingWorx, umožňuje uživatelům přistupovat k datům, jež jsou uložená v cloudu Netbiter Argos nebo přicházejí přímo z provozních aplikací. V obou případech jsou data z provozu přenášena na vyšší úroveň prostřednictvím průmyslových komunikačních bran Netbiter.

„Díky novému rozšíření ThingWorx pro Netbiter mohou uživatelé využívat to nejlepší z obou světů, protože řešení kombinuje zkušenosti HMS v oblasti průmyslové komunikace a dálkové správy s přední softwarovou platformou ThingWorx IoT. Řešení zajišťuje kontinuální a zabezpečený přístup k provozním datům z platformy ThingWorx,“ říká Henrik Arleving, Product Line Manager firmy HMS.

Protože řešení podporuje integraci stávajících aplikací Netbiter do platformy ThingWorx, je primárně zaměřeno na zařízení a stroje výrobců OEM, kteří hledají způsob, jak získat data z provozní úrovně, aby je mohli analyzovat např. pro účely prediktivní údržby. Pro uživatele ThingWorx představují brány Netbiter rozhraní pro připojení k jejich aplikacím v provozu.


Jak to pracuje


Jestliže si uživatel doplněk stáhne z obchodu, otevře jej v prostředí ThingWorx, aby mohl nastavit spojení s Netbiter Argos. Doplněk se propojí se všemi dostupnými službami v Netbiter Argos REST API. Komunikační brány Netbiter po provedení jednoduché procedury namapování dat v Netbiter Argos s využitím standardizovaných šablon zajišťují dostupnost dat z jakéhokoliv typu provozního zařízení, jako jsou např. generátory nebo čerpadla.
Výsledkem je, že uživatelé mohou využívat všechny pokročilé vlastnosti ThingWorx, jako jsou např. algoritmy strojového učení nebo rozšířená realita, které otevírají nové cesty k práci a dosažení zisku i úspor pro výrobce OEM, servisní firmy i koncové uživatele.

Doplněk ThingWorx pro Netbiter Argos je první řešení uvedené firmou HMS Industrial Networks v rámci partnerského programu Thing Worx Ready.

Další informace o komunikačních bránách Netbiter jsou dostupné na tomto odkazu: http://www.netbiter.com.
Doplněk ThingWorx pro Netbiter Argos lze najít v obchodě ThingWorx: http://marketplace.ThingWorx.com/Items/Netbiter%20Argos%20Device%20Cloud

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP