www.modernitovarna.com
HENGSTLER

Tiskárny Hengstler eXtendo® získaly certifikát E1

Informační terminály (kiosky) se stále více a více rozšiřují do každodenního života. Nevyužívají je jen obchodní centra, ale stávají se základním nástrojem k informování lidí o tom, jak se dostat z jednoho místa na druhé, a jsou využívány i na zastávkách veřejné dopravy. Veřejná doprava je pohodlný způsob dojíždění do práce, na nákup či za zábavou, bez zbytečného stresu. Ovšem stále musíte být na zastávce s dostatečným předstihem, abyste si před nástupem stihli zakoupit jízdenku. Ovšem to neplatí pro mobilní jízdenkové automaty. Díky nim máte možnost zakoupit si jízdenku až ve voze.

Tiskárny Hengstler eXtendo® získaly certifikát E1
E1logo: Tiskárny Hengstler eXtendo získaly oficiální certifikát a schválení pro mobilní použití

Tiskárny Hengstler eXtendo získaly od společnosti KBA (německý spolkový úřad pro automobilovou dopravu) oficiální certifikát a schválení pro mobilní použití, a proto mohou být používány v jakémkoliv typu vozidel po celém světě. Získáním schválení E1 osvědčily tiskárny eXtendo svou spolehlivost v prostředí, kde jsou každodenně po mnoho hodin vystaveny otřesům a vibracím. V procesu certifikace prošly tiskárny obsáhlými testy, které prokázaly to, co už firma Hengstler a její zákazníci – výrobci mobilních zařízení – už dávno vědí. Certifikát E1 je součástí katalogu mezinárodních technických standardů, na němž se shodla Evropská unie a dalších 47 zemí. Zákazníci firmy Hengstler vyrábějící mobilní zařízení oceňují malé rozměry tiskárny, odolnost proti otřesům a vibracím, integrovanou řídicí elektroniku a řezačku papíru, stejně jako rychlé rozhraní USB, které umožňuje rychlý výdej jízdenky.

Přesvědčivou předností, kterou vám nabízejí, je nejvyšší úroveň bezpečnosti a jednoduché použití, které lze přizpůsobit vaší úloze. Naše výrobky jsou používány všude, kde je třeba naprostá spolehlivost!

Tiskárny Hengstler eXtendo<sup>®</sup> získaly certifikát E1

Všechny tiskárny eXtendo prošly při certifikaci E1 obsáhlými testy.
Tiskárny Hengstler eXtendo<sup>®</sup> získaly certifikát E1

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP