www.modernitovarna.com
Southco

ZÁPADKOVÉ ČTVRTOTÁČKOVÉ RYCHLOUZÁVĚRY OD FIRMY SOUTHCO ZARUČUJÍ TRVALÉ UZAVŘENÍ ODOLNÉ PROTI VIBRACÍM

Společnost Southco rozšířila svou nabídku rychlouzávěrů DZUS® Quarter-Turn o nové západkové rychlouzávěry s ochranou proti přetažení. Rychlouzávěr DZUS® D9 Tech Line Quarter-Turn Fastener kombinuje osvědčenou techniku Southco pro čtvrtotáčkové a západkové rychlouzávěry a vytváří novou generaci řešení s konzistentní a spolehlivou silou uzavření a rychlým přístupem.

ZÁPADKOVÉ ČTVRTOTÁČKOVÉ RYCHLOUZÁVĚRY OD FIRMY SOUTHCO ZARUČUJÍ TRVALÉ UZAVŘENÍ ODOLNÉ PROTI VIBRACÍM
Produkty DZUS® D9 Tech Line se vyznačují konstrukcí s vodicí pružinou a západkou a možností manipulace bez nářadí. Zaručují přesný a bezpečný uzávěr a odolnost proti vibracím. Přitom chrání spojené díly před poškozením způsobeným příliš velkou silou při přetažení upevňovače.
Rychlouzávěry DZUS® D9 Tech Line jsou v provedení press-in, flare-in a pro povrchovou montáž (SMT), s různými délkami otočných knoflíků a variantami těles pro použití pro uzavírání panelů různých tlouštěk. Rychlouzávěry DZUS® D9 Tech Line jsou navíc k dispozici s hlavicí ovládání uzávěru se standardním vzhledem světlého kovu nebo s hlavicí barevnou, s barvami podle katalogu nebo i na zakázku podle požadavků zákazníka.

Jim Grady, Global Product Manager, dodává: „Rychlouzávěry DZUS D9 Tech Line Quarter-Turn Fastener od firmy Southco, umožňující rychlý přístup a provoz bez nástrojů, nabízejí bezpečné spojení a odolnost proti vibracím. Jejich konstrukce se západkou a vodicí pružinou umožňuje realizovat spojení s nastavitelnou uzavírací silou a chrání spojené díly před poškozením při přetažení uzávěru.“

Pro více informací o kompletní nabídce rychlouzávěrů DZUS® Quarter-Turn Fasteners prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte nepřetržitou 24/7 službu zákazníkům na emailové adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP