www.modernitovarna.com
Southco

NOVÝ VYVAŽOVACÍ SYSTÉM OD FIRMY SOUTHCO VYROVNÁVÁ TÍHU TĚŽKÝCH DVEŘÍ A KRYTŮ

Společnost Southco rozšířila svou nabídku pozicovací techniky (Positioning Technology) o nový systém určený k vyrovnání tíhy těžkých dveří a krytů. Řada CB Lift-A-SYST® kombinuje pro dosažení spolehlivého a bezpečného provozu zařízení podporu zdvihací síly a stabilitu polohy v celém rozsahu pohybu při otevírání i zavírání. Mechanismus se výborně hodí pro konstrukci strojů i pro architekturní prvky, stejně jako pro nábytek, samoobslužné kiosky nebo veletržní stojany a exponáty.

NOVÝ VYVAŽOVACÍ SYSTÉM OD FIRMY SOUTHCO VYROVNÁVÁ TÍHU TĚŽKÝCH DVEŘÍ A KRYTŮ
Mechanismus Lift-A-SYST® od firmy Southco je navržen speciálně pro přesné vyvážení těžkých sklopných stolů a krytů a umožňuje je snadno zvedat a udržet v libovolné pozici. Mechanismus Lift-A-SYST® dovoluje ovládat i těžké dveře s minimálním úsilím a bezpečně je udržet v libovolné pozici. Mechanismy Lift-A-SYST® je možné vybavit upevněním pro závěsy a lze je přesně vyladit pro dané dveře, aniž by byla třeba neustála údržba a nové nastavování. Mechanismy Lift-A-SYST® navíc umožňují bezpečný provoz a mají dlouhou trvanlivost danou počtem pohybů.

James Stroud, Global Product Manager, dodává: „CB Lift-A-SYST® od společnosti Southco jsou zařízení navržená speciálně pro přesné vyvážení těžkých sklopných stolů a krytů. Dokážou vyvážit značnou tíhu a umožňují dveře a kryty bezpečně zvednout a ustavit do požadované polohy, a to s minimálním úsilím.“

Pro více informací o funkci pozicovacích regulovaných závěsů prosím navštivte www.southco.com, kontaktujte nepřetržitou zákaznickou podporu na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. nebo volejte + (44) (0) 1905 346722.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP