www.modernitovarna.com
BRADY

Nejodolnější venkovní metalická identifikační etiketa

Identifikační etiketa nejvyšší kvality B-8591 společnosti Brady je nyní k dispozici v metalickém provedení. Stejně jako etiketa s bílým nátěrem je odolná vůči UV záření, povětrnostním vlivům, kapalinám a abrazi. Obě verze nejodolnějších identifikačních etiket pro venkovní použití na trhu zachovávají výrobky, stroje, komponenty a provozy jasně označené až po dobu až 12 let. Další barevné verze odolných materiálů budou dále uváděny na trh v budoucnu.

Nejodolnější venkovní metalická identifikační etiketa
Bez laminační vrstvy
Mnohá řešení identifikace pro venkovní aplikace se po několika letech smršťují, praskají nebo odpadávají, takže jsou nečitelná a ztrácejí význam. Jak prokázaly výsledky zkoušky při urychleném stárnutí podle normy ASTM G155, cyklu 1, maximálně trvanlivá identifikační etiketa pro venkovní použití společnosti Brady bez obsahu halogenů vydrží nalepená a jasně čitelná až po dobu 12 let i v náročných podmínkách venkovního prostředí. Tato etiketa má jedinečnou odolnost vůči povětrnostním vlivům a na ochranu potisku se nemusí překrývat laminovací vrstvou.

Jasná a trvanlivá identifikace zvyšuje efektivní využívání zařízení, součástí, vozidel, nástrojů a provozů a nevyžaduje častou výměnu.

Venkovní aplikace
Nejodolnější identifikační etiketa pro venkovní použití, která je k dispozici ve formě černého potisku na bílém nebo stříbrném podkladu, je ideálním řešením pro značení čárovými kódy a identifikaci solárních panelů, vozidel, zařízení a provozů nebo kabelů vystavených povětrnostním podmínkám. Mezi potenciální aplikace patří rovněž identifikace na sloupových ukazatelích směru, prodejních automatech, střešních klimatizačních jednotkách, dveřích nebo venkovních schodišťových šachtách.

V sektorech, které zahrnují venkovní činnosti nebo výrobky, jako jsou telekomunikační služby, stavebnictví nebo energetika, se díky jasné místní identifikaci a komunikaci touto nejodolnější etiketou pro venkovní použití zvýší efektivita.

Snadná příprava etikety a aplikace
Nejodolnější identifikační etiketu se stříbrným nátěrem lze vytisknout na místě pomocí tiskárny etiket BBP11, BBP12 nebo BP PR+ společnosti Brady. Využijte software Brady pro přípravu a tisk etiketa získáte na místě k několik možností pro tisk čárových kódů a nebo serializaci tisku. Protože se jedná o samolepicí etiketu, která nevyžaduje krycí laminovací vrstvu, snadno se tiskne a aplikuje. Nejodolnější etiketa pro venkovní použití odolná proti povětrnostním vlivům, která se nazývá rovněž B-8591, je součástí sortimentu etiket WorkHorse™ Series společnosti Brady.

Chcete-li získat výsledky zkoušek nebo vzorek pro vlastní vyzkoušení, napište e-mail na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Nejodolnější venkovní metalická identifikační etiketa

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP