www.modernitovarna.com
Ingersoll Rand

Přicházíme se 100% inline pneumatickým ovládáním ¬

Toto nové ovládací zařízení od společnosti Ingersoll Rand je určeno pro snadnou manipulaci s náklady od 5 do 225 kg. Používá se spolu se standardní řadou pneumatických rozdělovačů zátěže Ingersoll Rand a je jediným zcela pneumatickým modelem na trhu, který k práci nepotřebuje elektrickou energii. Umožňuje uživateli okamžitě reagovat, udržet ergonomickou polohu nákladu a tím i zvýšit produktivitu.

Přicházíme se 100% inline pneumatickým ovládáním ¬
Zvedání a spouštění nákladu se díky inline ovládání provádí intuitivně prostřednictvím činnosti ovládacího zařízení. Obsluze stačí ke kontrole všech pohybů jedna ruka. Zařízení se při působení vyznačuje stoprocentní citlivostí a rychlost pohybu je tak úměrná úsilí, které vyvíjí obsluha. Náklad lze uložit efektivně a přímo na příslušný dílec, a to při úsilí, odpovídajícím 5 % jeho vlastní hmotnosti.

Pokud se na ovládací zařízení nevyvine žádný tlak, zůstává náklad vyvážený bez ohledu na to, v které části svého přenosu se nachází rozdělovač zátěže. Díky jednoduchému pneumatickému čidlu na upínacím zařízení lze velmi snadno vyrovnávat dva různé druhy zátěže: prázdné upínací zařízení nebo upínací zařízení s manipulovaným dílem. Kromě toho lze inline ovládání přizpůsobit celém rozpětí různých zátěží, počínaje asi 80 % kapacity rozdělovače zátěže.

Instalace inline ovládání je vůbec velmi jednoduché, neboť funguje pouze na pneumatickém základě. Většina součástek (ovládací skříňka, ovládací kabel, ovládací páka, upínací zařízení atd.) patří ke standardnímu sortimentu společnosti Ingersoll Rand. Výhradně pneumatický charakter systému dále usnadňuje provoz v oblasti údržby a je zárukou vyšší spolehlivosti v případech intenzivního používání.

Týmy Ingersoll Rand nabízejí optimální model inline ovládání na základě těchto kritérií: zábradlí, podpěry, ramena manipulátorů, doba cyklu, vertikální chod, horizontální pohyb, počet a hmotnost nákladů, typ upínacího zařízení a dílce a celková pracovní výška.

Tým divize Solutions společnosti Ingersoll Rand je rovněž schopen vyvinout speciální upínací zařízení na míru podle vašeho požadavku.

Tiskový kontakt:
Ingersoll-Rand
Aymeric Dupont-Franklin,
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP