www.modernitovarna.com
Ingersoll Rand

Odvodňovací čerpadla Pit Boss

Divize ARO Fluid Technologies společnosti Ingersoll Rand Industrial Technologies uvedla na trh novou řadu přenosných pneumatických membránových čerpadel vyvinutých pro použití při těžbě, výstavbě, v odvodňovacích jímkách a pro další účely - tam, kde je každodenní potřeba spolehlivého odvodňovacího čerpadla, které zvládá i tuhé látky. Čerpadla Pit Boss jsou konstruována tak, aby je bylo možno používat i v těch nejtěžších podmínkách při zajištění průtoku až do 821 l/min. Je důležité uvést, že jsou vybavena membránou, která vydrží až třikrát déle než konkurenční modely a patentovaným pneumatickým motorem, který zaručuje bezproblémový provoz bez zamrzání nebo výpadků kvůli přetížení.

Odvodňovací čerpadla Pit Boss
Čerpadla Pit Boss™ mají největší výkon ze všech podobných zařízení, velkou sací výšku a obdivuhodný průtok (až do 821 l/min), takže se hodí pro ty nejnáročnější podmínky. V případě potíží s polotuhými a tuhými látkami umožňuje optimalizace průtoku průchod kapalin s částicemi o průměru až do 1" (25,4 mm). Čerpadla Pit Boss™ mají také jednocestné zpětné ventily umožňující ponor, pokud je třeba čerpadlo umístit hluboko do jímky nebo otvoru.

Čerpadla Pit Boss™ jsou konstruována tak, aby obstála v extrémních podmínkách a vyznačují se nejvyšší úrovní spolehlivosti. Výsledkem desítek let vývoje jsou typy membrán, které vydrží až čtyřikrát déle než konkurenční modely. A zatímco jiná čerpadla často zamrzají nebo se zastavují kvůli přetížení, patentované typy pneumatických motorů v čerpadlech Pit Boss zajišťují bezproblémový provoz. Demontovatelná vstupní část s filtrem navíc zabraňuje vnikání cizích tělísek do čerpadla, aby nedocházelo k poruchám vlivem různých úlomků.

Zasouvací držadla umožňují pohodlné uchopení a snadné přenášení těchto čerpadel, která jsou k dispozici se třemi velikostmi otvoru (1,5», 2» a 3»). Jejich součástí je základová deska, která rozkládá hmotnost a usnadňuje jejich používání na měkkém mokrém a nestabilním podkladu.

Pneumatická čerpadla Pit Boss™ mají zabudované autojištění a mohou být používána v nebezpečných oblastech a výbušných prostředích bez obav z jiskření mohoucího způsobit vznícení.

Čerpadla Pit Boss™ jsou konstruována také s ohledem na praktičnost. Šroubové spoje umožňují rychlejší a snadnější údržbu, zejména ve srovnání s konkurenčními modely, které mají páskové svorky („band clamps“). Dodávají se i se sadou nářadí.

Další informace o čerpadlech ARO Pit Boss získáte u našeho místního zástupce pro zařízení pro vnitrozávodní dopravu kapalin ARO, na tel. čísle +33 1 3007 6943 nebo na www.fluids.ingersollrand.com

Contact: Karina Visciola
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: +33 1 3007 6943
Website: www.fluids.ingersollrand.com

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP