www.modernitovarna.com
Ingersoll Rand

Bezdrátové brusky

Série bezdrátových nástrojů IQv společnosti Ingersoll Rand se rozrůstá o dvě nové vnitřní brusky - GR25 a GS 25 a jednu brusku - GC25. Při hmotnosti 1,25 kg a maximálních otáčkách 27 500 ot./min nabízejí nejvyšší poměr otáček k hmotnosti na trhu. Jsou určeny ke karosářským a kovoobráběcím pracím a pro stavební a zámečnické profese.

Bezdrátové brusky
Nová série bezdrátových brusek obsahuje tři produkty: GR25 pro karosářské dílny, GS25 pro lehký průmysl (obrušování ploch před svařováním, řezání malých plechů nebo kabelů, zámečnické práce, práce s kovem, atd.) a GC25 pro všechny způsoby použití.

Každá bruska je vybavena otočným systémem zajištění baterie IQv Grip s podanou patentovou přihláškou, který zajišťuje maximálně pevné a bezpečné upevnění baterie k nástroji. Brusky se také mohou používat se všemi 14,4V bateriemi IQv.

Tyto brusky jsou vybaveny optimalizovaným, vysoce výkonným 0,35 hp motorem, který poskytuje působivý výkon, jenž překonává většinu pneumatických vnitřních brusek. Obsahují propracovaný převod zajišťující maximální životnost - stejnou prověřenou úhlovou hlavici a objímku, jako mají pneumatické vnitřní brusky Ingersoll Rand. Také mají jedinečné ovládání motoru, které prodlužuje životnost nástroje tím, že předchází poškození motoru přehřátím nebo přetížením. Funkce variabilních otáček má bezpečnostní zámek, který zajišťuje kontrolu nad otáčkami a brání spuštění nástroje nedopatřením.

Kontakt:
Frédéric Volante
Marketing Manager, Industrial Maintenance (průmyslová údržba), ESA
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP