www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Velkokapacitní rozdělovač napájení High-Density Power Hub poskytuje 500 mA na jeden segment provozní sběrnice

Nízká tepelná ztráta a malý otisk, to jsou základní požadavky pro instalaci uvnitř rozvodné skříně. S novou verzí vysokokapacitního rozdělovače napájení High-Density Power Hub firma Pepperl+Fuchs zvýšila disponibilní napájecí proud z 360 mA na 500 mA, při zachování požadavků na prostor. Toto maximálně kompaktní napájení, které je součástí výrobní řady FieldConnex, může dodávat 500 mA až pro 4 místní sběrnice.

Velkokapacitní rozdělovač napájení High-Density Power Hub poskytuje 500 mA na jeden segment provozní sběrnice
Infrastruktura provozních sběrnic systému FieldConnex od firmy Pepperl+Fuchs obsahuje propojovací moduly, které jsou navržené pro rychlou a snadnou instalaci a poskytují celou řadu speciálních charakteristik přispívajících k dlouhé a spolehlivé provozní životnosti celé infrastruktury provozních sběrnic. Typickým příkladem této výrobní koncepce je nový vysokokapacitní rozdělovač napájení 500 mA High-Density Power Hub. Díky svému vysoce kompaktnímu provedení má minimální požadavky na prostor uvnitř spínací skříně. Specificky vylepšené obvody s nízkou ztrátou výkonu zaručují optimální teplotní podmínky, které umožňují umístění desky v jakékoliv poloze. Oproti předchozímu modelu byla hodnota napájecího proudu zvýšena z 360 mA na 500 mA na jeden segment provozní sběrnice, což poskytuje mnohem větší možnosti volby a počtu provozních zařízení připojených k jednomu segmentu.

Vysokokapacitní rozdělovač napájení 500 mA High-Density Power Hub tvoří součást systému FieldConnex pro napájení konceptu provozních sběrnic High-Power Trunk firmy Pepperl+Fuchs. Tento koncept umožňuje vysoce efektivní napájení velkého počtu provozních zařízení v prostředí s nebezpečím výbuchu při zachování maximálních délek kabelů. Na každé rozdělovací spojce kabelu jsou jiskrově bezpečné bariéry nebo ochrany segmentů zajišťující regulaci maximálního proudu pro bezpečný provoz zóny 1/Div. 1 provozních zařízení, která lze připojovat, odpojovat a provádět na nich údržbu během normálního provozu systému.

Vysokokapacitní rozdělovač napájení High-Density Power Hub je kompatibilní se všemi hostitelskými systémy. Základní deska podporuje až 8 napájecích modulů, které umožňují připojení až 4 segmentů FOUNDATION Fieldbus H1. Maximální spolehlivost je výsledkem pasivní regulace výkonu. Integrovaná zakončení provozních sběrnic umožňují nastavení konfigurace systému, zatímco zásuvné terminály s úchytnými šrouby zajišťují bezpečné připojení odolné vůči vibracím a zabraňující jakémukoliv náhodnému odpojení.

K rozdělovači napájení lze připojit volitelný modul Advanced Diagnostic Module, který zajišťuje nepřetržitý monitoring a diagnostiku fyzické vrstvy sběrnice. V kombinaci se softwarem Advanced Diagnostic Manager tento modul poskytuje kompletní přehled o fyzické vrstvě sběrnice přímo v rozvodně, což znamená, že celá infrastruktura sběrnice se stane naprosto transparentní až ke každému jednotlivému provoznímu zařízení.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP