www.modernitovarna.com
STAHL

Vizuální a zvuková signalizační zařízení společnosti R. STAHL : řešení pro nebezpečné prostory

Společnost R. STAHL je světovým lídrem v oblasti zabezpečovacích technologií a nabízí širokou škálu zabezpečovacích systémů po celém světě. Vizuálními a zvukými signály je míněno včasné upozornění uživatele o nebezpečné situaci a zajištění optimální bezpečnosti, např. požární ochrana nebo jiné kontrolní prvky.

Vizuální a zvuková signalizační zařízení společnosti R. STAHL : řešení pro nebezpečné prostory
Průmyslová zařízení spoelčnosti R.Stahl jsou použitelná pro široké spektrum aplikací, jako je např. stavba lodí, řízení procesů, logistika, jeřáby, železnice, sklady, továrny, hotely, kancelářské a veřejné budovy nebo také nemocnice a letiště.

Portfolio produktů pro nebezpečné oblasti obsahuje výstražná xenonová a LED osvětlení s třídou ochrany "Ex d" (pouzdro odolné proti ohni), bezpečnostní výstražná osvětlení LED a dopravní signalizaci, blikající výstražná světla, sirény a robustní hlásiče, které jsou dostupné ve verzi s rozbitím skla nebo standardní hlášení zmáčknutím tlačítka. Pro příklad řada Yodalex zahrnuje sirénu YA60, výstražné osvětlení FL60 a inovativní kombinační jednotku YL60, která umožňuje umístit zvukové zařízení i výstražné osvětlení do jednoho pouzdra. Siréna typu YA60 má maximální výstupní zvukový výkon 110 dB na metr s dvoustupňovým zesílením zvuku. Dále lze volit z 32 přednastavených mezinárodních tónů. Patentovaný akustický kryt YA60 a YL60 zajišťuje všesměrové šíření zvukových vln, což je unikátní vlastnost řady Yodalex. V případě nebezpečí může výstražné osvětlení FL60 aktivovat blesk o vysoké intezitě (od 5 do 20 Joulů) s frekvencí jednou za sekundu. Produkty jsou vyrobeny z ohni odolného polykarbonátu. Lze také zvolit ze sedmi různých barev a standardem je ocelový kryt.

Produkty pro bezpečné oblasti patří do řady Clifford & Snell. Tato řada obsahuje elektronické sirény a výstražná osvětlení jako je např. xenonový stroboskop FL40 a dále pak sirény Yodalarm a Yodalight nebo také kombinační jednotky. Díky nim je možné kombinovat sirény se zvukovým výstupem 120 dB na metr a stroboskopy s různým výstupním světelným výkonem s volitelným napájením a barvou.

Image1: siréna, kombinační jednotka a výstražné osvětlení z řady Yodalex
Image2: zvukové a vizuální signalizační zařízení z řady Yodalarm/Yodalight

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP