www.modernitovarna.com
RAYTEK

Typová řada Modline 7 značky Ircon byla rozšířena

Nové funkce pro širší oblast průmyslových aplikací Berlín – Raytek s potěšením oznamuje, že řada Ircon Modline 7 byla rozšířena o dva nové infračervené snímače teploty a novou procesorovou jednotku. Nová řada snímačů 7V byla zkonstruována speciálně pro výrobu polovodičových součástek, zatímco řada 75 byla doplněna o typ pro vysoké teploty, určený pro tepelné úpravy a žíhaní materiálů. S těmito doplňky nyní kompletní řada Modline 7 obsahuje osm rozdílných snímačů teploty pro různé oblasti použití, včetně výroby skla, foukání skleněných výrobků do forem, výroby ultratenkého skla, pro zpracování polovodičů a pro průmyslové pece. Modularita výrobků řady Modline 7 pomáhá uživatelům snižovat náklady na instalaci, protože instalovaný hardware a aplikační software jsou pro všechny snímače identické a každý typ má rozšířený teplotní rozsah, takže celá řada pokrývá interval teplot od -40 °C do + 3 000 °C. Softwarové prostředí ModView Pro, určené pro Windows, umožňuje pracovat s různými konfiguracemi výrobků. Uživatelé mohou nastavovat a monitorovat snímače prostřednictvím jejich čelního panelu, softwaru ModView Pro, který je součástí dodávky, nebo nové procesorové jednotky PROC-7. Tato jednotka, která může být vybavena i vlastními řídicími funkcemi, je určena pro práci se všemi snímači řady Modline 7 nezávisle na softwaru ModView Pro a umožňuje na dálku kontrolovat stav a funkčnost snímače, např. v obtížně dostupných nebo nebezpečných místech.

Typová řada Modline 7 značky Ircon byla rozšířena
Obrázek: Řada Modline 7 Series značky Ircon zahrnuje osm specializovaných snímačů pro drsné prostředí. Nová procesorová jednotka PROC-7 umožňuje konfiguraci na dálku.

Snímače s krytím IP65 (NEMA 4) mají optické čipy s velkým rozlišením, velmi dobrou opakovatelnost a krátkou dobu odezvy. Kryt z korozivzdorné oceli obsahuje motorické řízení zaostření, optický hledáček a laserový zaměřovač. Snímací hlavice může být používána jako samostatný snímač, poskytující simultánně analogový signál a digitální výstup s informací o měřené teplotě. Všechny hlavice jsou k dispozici i s vodním chlazením a mohou pracovat při teplotě okolí do +175 °C, popř. s vodním pláštěm WJ-7 do +315 °C. Jako doplněk lze dodat vzduchový čisticí límec, který pomáhá udržovat vstupní čočku objektivu bez znečištění, zvláště v horkém a prašném prostředí, a současně brání kondenzaci vody na čočce při intenzivním chlazení.
V kombinaci s prodlouženou pětiletou zárukou patří produkty řady Modline 7 ke světové špičce snímačů určených pro náročné průmyslové prostředí. Nové doplňky jsou pokračováním několikaletého úspěšného vývoje typové řady Modline 7 Series značky Ircon.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP