www.modernitovarna.com
Southco

Southco uvádí novou řadu držáků displejů pro statické upevnění

Společnost Southco rozšířila svůj sortiment upevňovací techniky o jednoduché rameno pro montáž displejů, které se vyznačuje robustním provedením a konfigurovatelným řešením upevnění. Nastavitelné rameno AV B30 (řady B) je určeno pro zjednodušenou montáž při statickém upevnění displejů, to znamená v případech, kdy se displeje upevňují jen do jedné statické pozice nebo kdy se jejich poloha přestavuje jen zřídka.

Southco uvádí novou řadu držáků displejů pro statické upevnění

Nastavitelné rameno AV B30 (řady B) od firmy Southco je základní řešení, které umožňuje koncovým uživatelům manuálně nastavit výšku a orientaci monitorů a obrazovek. Široká škála volitelného příslušenství umožňuje displej pohodlně nastavit do požadované pozice a snadno upevnit. Ramena řady B, dostupná ve variantách k montáži na stěnu, na stůl nebo na tyč, mohou být snadno nakonfigurována podle konstrukčních specifikací.

Pro optimální odolnost jsou vyrobena z hliníkových odlitků a umožňují robustní upevnění displejů v široké škále odvětví, včetně průmyslových strojů, prodejen nebo kanceláří. Ramena řady B s moderním designem kladou zvýšený důraz na estetický vzhled: kabely jsou vedeny pod integrovaným krytem a minimum kloubů usnadňuje čištění.

„Nastavitelné rameno AV B30 (řady B) představuje efektivní, vysoce konfigurovatelné řešení pro montáž displejů, dodávané se silnou značkou Southco,“ dodává Global Product Manager Stewart Beck. „Ramena řady B jsou jednoduchým řešením pro statickou montáž displejů nebo pro displeje, jejichž poloha se mění jen zřídka, tedy tam, kde není vyžadováno intuitivní polohování s konstantním momentem, které nabízejí naše ramena řady AV Dynamic Display Mount.“

Pro více informací o kompletní řadě držáků displejů a ramen AV prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Southco uvádí novou řadu držáků displejů pro statické upevnění

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP