www.modernitovarna.com
EPLAN

EPLAN oznamuje přechod na model předplatného

Průmyslová transformace je v plném proudu a v důsledku toho se mění situace na trhu. EPLAN se těmto změnám důsledně přizpůsobuje: od srpna 2021 bude nové softwarové licence nabízet výlučně na základě předplatného. Společnosti budou těžit zejména z větší flexibility.

EPLAN oznamuje přechod na model  předplatného
Sebastian Seitz: „Chceme dále prohlubovat vztahy s našimi zákazníky. V dobách digitální a průmyslové transformace tvoří úzká komunikace základ úspěchu na obou stranách,“ říká generální ředitel společnosti EPLAN Sebastian Seitz.

Od 1. srpna 2021 bude EPLAN nabízet nové licence výhradně jako předplatné. Generální ředitel společnosti EPLAN, Sebastian Seitz, vysvětluje tento krok: „Pro naše zákazníky orientujeme naše podnikání stoprocentně na budoucnost. Toto převratné rozhodnutí se vyplatí jak současným, tak novým zákazníkům.“ Seitz si je jistý, že výhody, jako jsou atraktivní vstupní podmínky, flexibilita týkající se délky předplatného a také komplexní balíček nových funkcí, které budou představeny při spuštění nadcházející verze EPLAN, nenechají žádné požadavky nenaplněné.

Náš cíl: intenzivní dialog se zákazníky
„Na úspěch našich zákazníků se zaměřuje vše, co děláme,“ říká Seitz. „Naším vývojem softwaru je chceme plně přesvědčit a zároveň inspirovat.“ Toto prohlášení také nastiňuje krédo společnosti: zajišťovat a prosazovat úspěch svých zákazníků pomocí efektivních inženýrských procesů. Generální ředitel Seitz se navíc těší na model předplatného, který přinese ještě intenzivnější dialog se zákazníky. „Chceme dále prohlubovat vztahy s našimi zákazníky. V dobách digitální a průmyslové transformace tvoří úzká komunikace základ úspěchu na obou stranách.

Nové podmínky předplatného jsou k dispozici okamžitě. Jak noví klienti, tak stávající zákazníci však mohou do 31. července 2021 nadále pořizovat nové nebo další licence jako trvalé licence.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP